FILM SA 7 NOMINACIJA

Kenneth Branagh u izolaciji zbog korone: Hoće li pozitivan test ugroziti njegov odlazak na ovogodišnju dodjelu Oscara?

22.03.2022 u 17:06

Bionic
Reading

Nakon što je test za koronavirus pokazao da je pozitivan, 61-godišnji Kenneth Branagh završio je u izolaciji. Budući da je do dodjele ovogodišnjih Oscara ostalo još svega nekoliko dana, upitno je hoće li slavni redatelj i glumac moći otputovati u Los Angeles, gdje je njegov film nominiran u sedam kategorija

Kenneth Branagh trenutno se nalazi u New Yorku i to u izolaciju, nakon što je test na koronavirus pokazao pozitivan rezultat. Zbog zaraze koronavirusom lako je moguće da će 61-godišnji glumac i redatelj propustiti let za Los Angeles, gdje se ove nedjelje održava dodjela Oscara.

To bi za njega mogao biti popriličan udarac, budući da je njegov film 'Belfast' jedan od favorita ovogodišnje dodjele, sa čak sedam nominacija.

Njegov glasnogovornik potvrdio je medijima da je Branagh prvi puta imao pozitivan test početkom prošlog tjedna, zbog čega je propustio dodjelu Producers Guild Awardsa i obratio se svima virtualnim putem.

  • +2
Kenneth Branagh Izvor: EPA / Autor: ANDREW GOMBERT

Najgore je od svega što ne samo da bi on mogao propustiti Oscare, već i Ciaran Hinds, koji je za 'Belfast' nominiran u kategoriji najboljeg sporednog glumca, koji je također bio pozitivan na koronavirus i baš kao i Branagh, nalazi se u izolaciji u New Yorku.

Inače, Kenneth Branagh je 13. ožujka prisustvovao dodjeli BAFTA nagrada u Londonu, a samo dva dana kasnije vratio se u New York. Nedugo nakon toga test je pokazao da je pozitivan.

  • +26
Belfast Izvor: Profimedia / Autor: Supplied by LMK / IPA / IPA / Profimedia

'Ranije ovog tjedna, nakon povratka u Ameriku, Kenneth Branagh i Ciaran Hinds testirani su i pokazalo se da su pozitivni na koronavirus. Oboje su pod nadzorom i u izolaciji i nadamo se da će moći uskoro nastaviti sa svojim aktivnostima vezanim uz film 'Belfast', naravno, čim test pokaže da su negativni i ako će se osjećati dovoljno dobro', poručio je glasnogovornik.