NE ZNA OSNOVE

Kendall Jenner u sekundi je postala viralni hit: Pokušaji da nasjecka krastavac zgrozili su fanove, ali i njezinu majku

13.05.2022 u 10:38

Bionic
Reading

Manekenka Kendall Jenner u novoj epizodi reality showa o obitelji Kardashian pojavila se u maminoj novoj vili, gdje si namjeravala sama pripremiti obrok. Iako je prvotno Kris Jenner pokazala divljenje zbog toga, brzo je postala očajna vidjevši kćerine pokušaje da isjecka svježi krastavac

Novi viralni hit postala je manekenka Kendall Jenner i to zahvaljujući nesnalaženju u vrlo jednostavnim kuhinjskim zadacima. Poznata 26-godišnjakinja pokazala je da teško barata kuhinjskim nožem.

Fanovi su ostali zgroženi načinom na koji je pokušala isjeckati svježi krastavac, te je brzo krenuli ismijavati zbog pogrešnog držanja noža. Osim toga, nevjerojatno im je da nije u stanju sama pripremiti toliko jednostavan obrok, kao što je salata.

Sve je snimljeno kamerama za njihovu reality emisiju koja se od nedavno prikazuje na streaming servisu Hulu, a zabilježena je i reakcija slavne mame Kris Jenner.

'Hoćeš li da ti naš chef pripremi nešto za jesti?', prvo je napisala Kris, na što joj je kćer odgovorila kako nema potrebe i izrazila želju da si sama pripremi jednostavan popodnevni zalogaj. Kendall je prionula na posao te iz hladnjaka uzela svježi krastavac, a kada je u ruke uzela nož sve je pošlo po krivu.

U pokušajima da ga nasjecka, manekenka je skoro izokrenula rame. 'Nemojte me previše snimati, nisam baš vješta u ovome', dodala je Kendall, a majka je u jednom trenu ponovno predložila da chef uzme stvar u svoje ruke.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube