Samo s najvećim facama

Morao se pohvaliti: Nakon Kim Kardashian, Stjepan Hauser pozirao s novim zvijezdama, pogledajte s kim se družio

10.05.2022 u 10:52

Bionic
Reading

Naš slavni violončelist s Lukom Šulićem završava zajednički glazbeni put i velikom turnejom se oprašta od jednog svog životnog poglavlja. Prije turneje, već neko vrijeme provodi u SAD-u

Stjepan Hauser često na društvenim mrežama provocira objavljujući fotografije s nepoznatim, atraktivnim djevojkama, no u Sjedinjenim Američkim Državama družio se samo sa svjetskim facama. Nedavno je tako objavio fotografije s druženja s reality zvijezdom Kim Kardashian i Elonom Muskom, a sada se našao u društvu holivudskih zavodnika.

Jedan od dvojice najpoznatijih hrvatskih violončelista, poznat kao i najpoželjniji domaći neženja pozirao je ovog puta s Leonardom DiCaprijem, a koji dan ranije objavio je video na kojem je s dobro raspoloženim Matthewom McConaugheyjem. Za oba je dodao kako su mu to novi prijatelji (obojicu je ranije pokazao i na Instagram storiesima).

Podsjetimo, Stjepan Hauser će 19. rujna u Areni Zagreb, u sklopu svjetske turneje, odraditi svoj posljednji koncert s 2Cellos i dugogodišnjim kolegom i prijateljem Lukom Šulićem. Nakon 10 godina uspješne svjetske karijere, Hauser nastavlja solo karijeru te ima velike planove. Ranije ove godine Stjepan je otkrio kako je do razlaza došlo jer su on i Luka različiti karakteri te da vode različite stilove života.

  • +4
Stjepan Hauser Izvor: Pixsell / Autor: Miranda Cikotic/PIXSELL