NIJe se suzdržala

Kelly Osbourne se obrušila na princa Harryja: 'On cvili, cendra, prigovara'

20.06.2023 u 18:13

Bionic
Reading

U snimci podijeljenoj na društvenim mrežama, kći legendarnog rokera Ozzyja Osbournea nije štedjela mlađeg sina kralja Charles III. u svom nedavnom pojavljivanju u podcastu I've Had It, spominjući njegovu kontroverznu prošlost

Osvrćući se na zloglasni skandal s maskiranom zabavom 2005. godine, gdje je princ Harry odjenuo nacističku uniformu, Kelly Osbourne nije birala riječi.

'On cvili, cendra, prigovara, 'Jao meni, ja sam jedini koji je ikada imao psihičkih problema', 'Moj život je bio tako težak'... Svačiji je *ebeni život težak! Ti si bio princ zemlje, koji se obukao kao *ebeni nacist, a sada se pokušavaš vratiti kao papa?', rekla je Osbourne i poručila 38-godišnjem vojvodi od Sussexa da 'popuši'.

Njezine iskrene primjedbe izazvale su različite reakcije gledatelja. Nekima je to bilo iznenađujuće s obzirom na njezine vlastite probleme, dok su se drugi složili s njezinim izjavama.

  • +5
Kelly Osbourne Izvor: EPA / Autor: ETIENNE LAURENT

Premda Osbourne rijetko iznosi svoje mišljenje o kraljevskoj obitelji, njezina majka, Sharon Osbourne, redovita je komentatorica na britanskoj televiziji. Svojedobno je izjavila da bi se željela poseksati s tada princem Charlesom i otkrila kako je jednom pipala grudi Camille Parker Bowles. Obrušila sei na Kate Middleton...