OPISAO JE DO DETALJA

Keith Urban suprugu Nicole Kidman nazvao 'manijakom u krevetu'

08.03.2019 u 18:20

Bionic
Reading

Glazbenik Keith Urban obilježio je svoju suprugu Nicole Kidman 'manijakom u krevetu'. Riječi su to pjevačeve nove pjesme pod nazivom 'Gemini' (Blizanac) koju je posvetio svojoj slavnoj supruzi s kojom je u braku 13 godina

U intervjuu za novine i pjevač Keith Urban priznao je kako se glumici pjesma dopala, otkrivši kako je pjesma nastala.

Stih 'ona je manijak u krevetu, ali pametnica u glavi' (she's a maniac in the bed, but a brainiac in her head) nastao je nakon što je Keithova suradnica, Julia Michaels, zamolila pjevača da opiše svoju suprugu, slavnu holivudsku ljepoticu Nicole Kidman, a naziv pjesme 'Gemini' (Blizanac) ujedno je i zodijaški znak slavne glumice.

Slavni par izmijenio je bračne zavjete u Sydneyju, u lipnju 2006. godine, a danas nakon gotovo 13 godina braka ponosni su roditelji dvije kćeri, 10-godišnje Sunday Rose i osmogodišnje Faith Margaret.

Keith Urban - Gemini Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube

Kidman je 2009. godine u intevjuu za časopis GQ otkrila kako voli ekperimentirati u seksu koristeći se 'neobičnim seksualnim fetišima'.

'Moj se život svodio na istraživanje ​​raznih vrsta ljubavi. Istraživala sam opsesiju, istraživala sam neobične seksualne fetiše, istraživala sam svjetovni aspekt braka i monogamiju. Ali još uvijek sam na tom putovanju', izjavila je tada glumica.

Prošli mjesec Nicole, koja iz prvog braka s Tomom Cruiseom ima kćer Isabellu i sina Connora, objavila je dirljivu fotografiju povodom Valentinova posvećenu suprugu Keithu.

Fotografija je nastala na dodjeli ovogodišnjih nagrada Zlatni globus, a glumica je pokraj fotografije dodala i opis iz njezina hit filma 'Moulin Rouge' iz 2001.

'Najvažnija stvar koju ćeš u životu naučiti je voljeti i biti voljen zauzvrat', napisala je Kidman.

Glumica je nedavno priznala kako žali što nema veliku obitelj.

'Razmišljam što bi bilo da smo se sreli kad nam je bilo 25. Mogli smo dosad imati desetero djece', rekla je glumica za People.

  • +4
Nicole Kidman i Serena McKinney Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia