lijepa nasljednica

Kći poznatog filmskog snagatora prava je ljepotica

01.06.2017 u 10:08

Bionic
Reading

Plavokosa ljepotica Ida Lundgren kći je poznatog glumca Dolpha Lundgrena, koji je glumio snagatora u mnogim akcijskim filmovima od kojih možda najbolje pamtimo ulogu u četvrtom nastavku filma 'Rocky' s kolegom Sylvesterom Stalloneom

Mlada 21-godišnjakinja bavi se već neko vrijeme modelingom te putuje svijetom. Na svojim društvenim mrežama često objavljuje privatne fotografije avantura, a jako je bliska sa svojim slavnim ocem.

Budući da ima vitku figuru i visoka je, ne čudi što je čest izbor u mnogim modnim kampanjama. Ono čime je možda iznenadila mnoge, njezine su razgolićene fotografije koje je snimala za razne editorijale, koje njezinim roditeljima sigurno nije lako gledati. 

Weekend come quicker! 🙄

Objavu dijeli Ida Lundgren (@idaslundgren)

Švedski glumac i majstor borilačkih vještina nikada javno nije komentirao njezin izbor profesije, ali često je napominjao koliko je ponosan na svoje dvije kćeri. U braku s dizajnericom nakita Anette Qviberg, od koje se razveo 2011., dobio je Idu te 15-godišnju Gretu.

FRIYAY 💁🏼

Objavu dijeli Ida Lundgren (@idaslundgren)

Paradise calling ✈️🤗

Objavu dijeli Ida Lundgren (@idaslundgren)

Dolph ima reputaciju vrlo teškog čovjeka kojem se nitko ne želi zamjeriti, a ona je još više došla do izražaja njegovim filmskim ulogama.

Spending some time with my daughter @idaslundgren before she heads back.

Objavu dijeli Dolph Lundgren (@dolphlundgren)

Međutim, 59-godišnjak je jednom prilikom rekao kako ima i svoju mekšu stranu te otkrio kako puno plače jer se nakon toga osjeća bolje.

Happy international women's day! #TBT

Objavu dijeli Dolph Lundgren (@dolphlundgren)

'Osjećam se vrlo usamljeno i izgubljeno kada nisam blizu svoje obitelji. S jedne strane, vrlo naporno radim i treniram pa djelujem grubo, ali ja sam također vrlo jednostavan i osjetljiv', priznao je tijekom razgovora za jedan strani portal.

A New Year’s Workout with my daughter Ida! 👊🏼

Objavu dijeli Dolph Lundgren (@dolphlundgren)

Njegova najstarija nasljednica Ida vrlo je popularna na društvenim mrežama te još uvijek nema dečka. S obzirom na to tko joj je otac, ne čudi da se mnogi prestraše...