Lisa Marie Presley

Kći neokrunjenog kralja rock’n’rolla dužna je gotovo 100 milijuna kuna

17.02.2018 u 20:37

Bionic
Reading

Iako je, zahvaljujući slavnom ocu Elvisu Presleyju, kao jedina kći, Lisa Marie Presley naslijedila njegov imetak, s godinama se sve to 'istopilo', pa je danas 50-godišnjakinja dužna čak i državi. Sve se dodatno zakompliciralo brakorazvodnom parnicom sa četvrtim suprugom, a kako će vratiti sva dugovanja, nije poznato

Gotovo 100 milijuna kuna dužna je Lisa Marie Presley, jedina kći legendarnog, neokrunjenog kralja rock'n'rolla Elvisa Presleyja. Informacija je to koja se nalazi u sudskim spisima zbog brakorazvodne parnice 50-godišnje Lise Marie i njezina donedavna supruga Michaela Lockwooda.

  • +3
Lisa Marie Presley Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Osim neplaćenog poreza od 2012. do 2015. godine, Lisa Marie je dužna i za nakupljene dugove na kreditnim karticama, ali i zato što nije redovito plaćala hipoteke. Navodno ju je u dugove stavio bivši menadžer, koji je brinuo o njezinim financijama, a kada je shvatila da ju je bacio u dugove Presleyjevoj kći ostalo je tek 120 tisuća kuna na računu.

Njezin novi menadžer Justin Stiegemeyer, izjavio je kako je njegova klijentica već počela rješavati pojedine dugove za kreditne kartice te da je neke već rješila, a potom će početi vraćati neplaćeni porez.

Osim toga, Lisa Marie mora platiti oko 36 milijuna kuna za hipoteke za kuću u Velikoj Britaniji, koju pokušava prodati posljednje dvije godine.

U izjavi sudu, rekla je kako mjesečno dobiva tek oko 25 tisuća kuna od očeva posjeda, kao i oko 600 tisuća kuna od dividendi i kamata od ulaganja.

#LisaMariePresley #CMTMusicAwards #MichaelLockwood

A post shared by 👑 Presley-Fan 👑 (@presleyfann) on

Uz sve to, zbog brakorazvodne parnice, troškovi se povećavaju. Naime, Lisa Marie je u lipnju 2016. godine, zbog nepomirljivih razlika, nakon deset godina braka zatražila razvod od svog četvrtog supruga, s kojim je 2008. dobila blizanke Harper i Finley. Kada je pokrenula razvod, rekla je kako je Lockwood loš otac te da se financijski okoristio od nje.