deva cassel

Kći Monice Bellucci otkrila kako je majka utjecala na njezinu karijeru

05.12.2023 u 06:17

Bionic
Reading

19-godišnja Cassel već je stvorila svoje ime u modnom svijetu suradnjama s brojnim poznatim brendovima, a majka je utjecala na njezino shvaćanje mode. Iako kaže da će krojiti život prema vlastitim pravilima, Deva otkriva da su joj roditelji dali nekoliko korisnih savjeta kojih se drži

19-godišnja Deva Cassel ne staje! Ambiciozna kći Monice Bellucci i Vincenta Cassela ušla je u svijet modelinga s 15 godina, a otada je nosila revije za brojne poznate brendove, kao što su Dolce&Gabbana te Jacquemus. Osim šetanja modnim pistama, može se pohvaliti titulom ambasadorice brenda Cartier, a nedavno je glumila u talijanskom filmu 'La Bella State' i ima ugovor s Netflixom za seriju 'The Leopard'. Uspješna 19-godišnjakinja na svome putu vodi se savjetima popularnih roditelja, a neke od njih otkrila je za novi časopis čiju naslovnicu krasi.

'Naučili su me da uvijek gledam naprijed, da se uvijek zaštitim, da uvijek budem ljubazna i da zadržim čuđenje', otkrila je Talijanka s naslovnice četvrtog izdanja časopisa Gen V, prije poznatog kao Mini V.

S obzirom na to da joj je majka prema mišljenju mnogih jedna od najljepših i najzanosnijih žena svih vremena te s impresivnom karijerom u modelingu i glumi, Deva može slijediti jasno utaban put kojim je ona kročila. Glumačke savjete sigurno joj daje i otac Vincent Cassel, a koji potpisuje razne nagrađivane filmove, među kojima se nalazi i 'Crni labud'.

Uz razne neočekivane situacije koje su se njezinim roditeljima našle na putu, Deva kaže da može učiti iz njihovog primjera te da su joj savjetovali da uvijek živi prema vlastitim pravilima, no da ne zaboravi poštivati ljude i okolinu u kojoj se nalazi.

  • +3
Monica Bellucci Izvor: Profimedia / Autor: CoTe / ipa-agency.net / PA Images / Profimedia

'Ne bavim se glumom zbog roditelja. Moje će iskustvo biti drugačije, a tako i treba biti. Ne moram izgledati ili biti dobra kao bilo tko drugi da bih mogla raditi nešto u čemu uživam', istaknula je ranije za španjolski Elle, uspoređujući svoju s karijerama svojih roditelja.

Međutim priznala je da je Bellucci nadahnula njezin modni put: 'Sjećam se kako sam listala mamine goleme modne knjige koje je držala u kući otkad se sjećam. Sve je bilo tako njegovano i lijepo. Znala sam da želim raditi u toj industriji u nekom trenutku svog života, ali definitivno nisam očekivala da ću je ovoliko voljeti i od toga živjeti.'

  • +3
Deva Cassel Izvor: Profimedia / Autor: JM HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia