ZVIJEZDA U SOLUNU

Monica Bellucci stvorila pomutnju u crnom: Zavodljivu haljinu istaknula hit čizmama

11.11.2023 u 10:06

Bionic
Reading

Talijanska diva obilježila je novo izdanje Međunarodnog filmskog festivala u Solunu, izazvavši oduševljenje prisutnih u pripijenoj crnoj haljini s dekolteom podebljanoj bezvremenskim modelom čizama

Nakon dnevne press konferencije na kojoj je dozu seksepila servirala izdanjem u crnom balonera, suptilno otkrivši donje rublje, 59- godišnja Talijanka u večernjim satima ponovno je ukrala pozornost u crnom.

Na novom izdanju filmskog festivala u Grčkoj, talijanskoj divi uručena je nagrada Golden Alexander koju je primila u pripijenom modelu male crne haljine, sa istaknutim dekolteom i prorezom koji je otkrio nanovo popularne crne čizme do koljena.

  • +3
Monica Bellucci Izvor: Profimedia / Autor: Konstantinos Tsakalidis / AFP / Profimedia

Na prvi pogled zahtjevne za nošenje, itekako su prilagodljive. Noge će vizualno učiniti dužima i tanjima stavljajući veću pozornost na gornji dio tijela, što je njihova glavna karakteristika, a posebice s dodatkom visoke potpetice, kako je izdanjem na crvenom tepihu demonstrirala čuvena talijanska ljepotica.

Zahvaljujući širem kroju, čizme do koljena u neutralnoj crnoj boji mogu se nositi i na većim temperaturama - naprimjer uz traper mini suknju - a dolaskom hladnijeg vremena učinkovito, i pri tome stilski dotjerano, grijati stopala noću do ranih jutarnjih sati.

Crne čizme Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Talijanska diva odnedavno je u sretnoj vezi s redateljem Timom Burtonom, s kojim je započela vezu nakon prekida s 18 godina mlađim francuskim umjetnikom Nicolasom Lefebvreom. Prethodno je bila u braku s francuskim glumcem Vincentom Casselom s kojim ima 19- godišnju kćer Devu Cassel.

Poput slavnih roditelja, Deva se okušala u glumi, ali i kao model noseći revije poznatih dizajnerskih brendova i nastupajući u brojnim kampanjama.

  • +5
Deva Cassel Izvor: Profimedia / Autor: Reynaud Julien/APS-Medias/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia