francuska rivijera

Sofia Richie blista u vjenčanici s bijelim perlama uoči vjenčanja

22.04.2023 u 09:01

Bionic
Reading

Uoči svog vjenčanja s Elliotom Graingeom na jugu Francuske ovog vikenda, Sofia Richie izašla je sa svojim zaručnikom na elegantno fotografiranje tijekom zalaska sunca

Dogodilo se to uoči probne večere para u petak, a Sofia je bila odjevena u krasni vjenčani komplet.

24-godišnja manekenka nosila je nešto što je izgledalo kao dvodijelni set koji se sastojao od tunike s visokim ovratnikom i dugih rukava i suknje do poda, obje obrubljene svjetlucavim rubovima s perlama. Svoju je plavu kosu nosila zalizanu u glatku punđu, a sve je uokvirila ružičastom šminkom i nježnim naušnicama.

Sofia Richie uoči vjenčanja Izvor: Profimedia / Autor: EliotPress / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Grainge je, pak, nosio crno odijelo i bijelu košulju s točkastom kravatom. Sofijin vjenčani vikend bio je tako prepun mode, a zvijezda je nosila brendove kao što su Khaite, Chanel i Proeza Schouler dok je slavila s prijateljima i obitelji uoči svog velikog dana.

Podsjetimo, Sofia i Grainge zaručili su se prošlog travnja, a najmlađa kći Lionela Richieja prihvatila je zadivljujući dijamantni prsten sa smaragdnim rezom od glazbenika koji je dizajnirala Stephanie Gottlieb. Sretni par priredio je zaručničku zabavu s prijateljima i obitelji već sljedeći mjesec, a u listopadu su se Sofia i starija sestra Nicole uputile u Pariz na otmjenu djevojačku zabavu. 

S obzirom na niz stilova koje je pokazala na svakom događaju prije vjenčanja do sada - a svaki je bio raskošniji od prethodnog - Sofijina stvarna vjenčanica zasigurno će oduševiti.