U GOVORU ZAHVALE

Kate Winslet nije mogla zadržati suze, a trenutak kada je spomenula kćer, rasplakao je sve

15.05.2023 u 13:13

Bionic
Reading

Na ovogodišnjoj dodjeli prestižnih BAFTA nagrada, u kategoriji za najbolju glumicu pobjedu je premoćno odnijela Kate Winslet i to zahvaljujući ulozi u filmu 'I Am Ruth'. Tijekom govora zahvale suze nije mogla zadržati, osobito kada je spomenula svoju kćer Miju Threapleton, koja zajedno s njom glumi u filmu

Nominirana s Billie Piper, Imeldom Staunton, Maxine Peake i Sarah Lancashire, Kate Winslet osvojila je nagradu BAFTA-e u kategoriji najbolje glavne glumice. Njezina maestralno odigrana uloga u filmu 'I Am Ruth' donijela joj je još jednu u nizu nagrada, a ona nije mogla suspregnuti suze od trenutka kada je njezino ime pročitano kao pobjedničko.

Izlazeći na pozornicu, Kate Winslet izvadila je i papir s govorom, a tijekom istog nekoliko je puta napomenula kako od suza jednostavno ne vidi pročitati što je napisala, ispričavajući se unaprijed ako nekoga ne spomene.

Govor Kate Winslet na BAFTA-i Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Potom je započeo govor zbog kojeg je plakala i njezina kći Mia Threapleton, s kojom glumi u ovoj moćnoj drami, a Kate Winslet je rekla kako 'male britanske televizijske drame mogu biti moćne, a priče o mentalnom zdravlju, poput ove, treba čuti'.

Kate Winslet Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Radnja filma prati majku i njezinu 14-godišnju kći čije je mentalno zdravlje ozbiljno narušeno opasnostima koje stižu s društvenih mreža i medija, sa čime se mogu poistovjetiti mnoge obitelji današnjice.

OBOŽAVAMO IH!

Ovo su slavne dame koje znaju kako dostojanstveno stariti

Pogledaj galeriju

'Kada bih ovu nagradu mogla prelomiti na pola, dala bih drugu polovicu svojoj kćeri Miji Threapleton. Radile smo ovo zajedno mala', riječi su 47-godišnje Kate Winslet, nakon kojih Mia, koja je s ponosom gledala majku iz publike, više nije ni pokušavala zadržati suze.