ZVIJEZDA DODJELE

Kate Winslet sjajno pristaje ova laskava verzija male crne haljine

15.05.2023 u 09:13

Bionic
Reading

Nakon velikog finala Eurosonga u Liverpoolu, ovog vikenda u Londonu je održano novo izdanje televizijskih nagrada BAFTA na kojima je zvijezdom večeri postala Kate Winslet

Televizijske nagrade Britanske akademije dodjeljuju se od 1955., a ovogodišnje izdanje obilježila je zvijezda ‘Titanica’. Danas 47- godišnja Winslet nagrađena je za najbolju glumicu zahvaljujući hvaljenoj izvedbi u televizijskom filmu ‘I Am Ruth’, a tijekom svog govora odala je počast filmskoj kolegici i kćeri, Miji Threapleton.

Kate Winslet Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Dvojac je uoči dodjele pozirao okupljenim fotoreporterima na crvenom tepihu pritom plijenivši elegancijom u crnom. I dok je 22- godišnja nasljednica Kate blistala u crnom kombinezonu satenskog sjaja, njezina slavna mama kladila se na vječni klasik – malu crnu haljinu.

Kreiranje svečanog looka za dodjelu televizijskih nagrada BAFTA, zvijezda ‘Titanica’ povjerila je stilistici Cheryl Konteh. Za svoju slavnu klijenticu odabrala je laskavu verziju modnog klasika s potpisom australskog brenda Kookai.

Mala crna haljina na Kate posebno se isticala efektnim dizajnom ovratnika kojeg je naglasila parom visećih, crnih naušnica u kombinaciji s frizurom punđe. Kako ne bi žrtvovala udobnost, crne cipele s minijaturnom petom bile su njezin odabir obuće.

U večeri dodjele televizijskih nagrada BAFTA, Winslet je dva puta kročila na pozornicu londonskog Royal Festival Halla jer je ‘I Am Ruth’ ove godine Britanska akademija proglasila najboljim dramskim filmom s malih ekrana.