NAGLASAK NA KREATIVNOSTI

Kate Middleton u izolaciji svojoj djeci ne dopušta provođenje vremena pred ekranom

16.04.2020 u 16:52

Bionic
Reading

U razgovoru za britanski magazin Okay!, kraljevska stručnjakinja Katie Nicholl javnosti je otkrila da britanska miljenica Kate Middleton tijekom pandemije koronavirusa dodatno pokušava potaknuti kreativnost kod svoje djece, ne dopuštajući im uporabu gadgeta poput pametnog telefona ili tableta

Prema riječima Nicholl, 38- godišnja vojvotkinja od Cambridgea vrlo je stroga prema svojoj djeci, princu Georgeu, Louisu i princezi Charlotte, po pitanju vremena provedenog ispred ekrana u karanteni.

'Tijekom kućne izolacije usred pandemije koronavirusa, Kate stavlja naglasak na umjetnost, slikanje i izradu stvari što ne uključuje vrijeme provedeno ispred ekrana pametnih telefona ili tableta. Kate je njihovo korištenje djeci svela na minimum', otkriva kraljevska stručnjakinja dodavši da se njihov boravak u raskošnoj ladanjskoj kući Anmer Hall pokazao sjajnom prilikom za princa Georgea (6), princezu Charlotte (4) i jednogodišnjeg princa Louisa da izađu van i istraživaju prirodu.

  • +20
Princ William i Kate Middleton s djecom Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kako je Kate svojedobno imala priliku otkriti, njezina djeca u dvorištu ladanjske kuće imaju priliku uživati u brojnim sadržajima poput ljuljački, penjalica i ribnjaka.

Sa suprugom, britanskim princom Williamom, i djecom Kate Middleton već nekoliko tjedana provodi vrijeme u ladanjskoj kući u Norfolku usred pandemije koronavirusa, a trenutno se pripremaju za proslavu drugog rođendana princa Louisa koja se očekuje idućeg tjedna. Usprkos trenutnim ograničenjima, Kate je otkrila kako će učiniti sve da osiguraju sjajan dan malenom princu.

  • +17
Princ George, princeza Charlotte i princ Louis veselo su mahali za vrijeme Trooping the Colour Izvor: Pixsell/Press Association / Autor: Doug Peters

Britanska miljenica uvjerena je da provođenje vremena na otvorenom ima ključnu ulogu u budućem zdravlju i sreći njezine djece, stoga se trudi graditi zdrave temelje koji će prakticirati tijekom djetinjstva i života općenito, stoga je u stalnoj potrazi za načinima kako potaknuti njihovu kreativnost bez mogućnosti korištenja gadgeta.