ZA DAN OČEVA

Kate Middleton sve je raznježila objavom nikad viđene fotografije iz djetinjstva

22.06.2020 u 10:02

Bionic
Reading

Britanski kraljevski par princ William i Kate Middleton Dan očeva na društvenim mrežama odlučili su obilježiti objavom dosad neviđenih fotografiija

Princ William koji je ove nedjelje, 21. lipnja, proslavio 38. rođendan, sa suprugom Kate Middleton na njihovom službenom Instagram profilu proteklog vikenda objavio je nekolicinu fotografija kojim su željeli obilježiti Dan očeva.

Uz fotografije sa svojim nasljednicima snimljenim na imanju u Norfolku, gdje boravi posljednjih mjeseci usred pandemije koronavirusa, princ William i Kate Middleton odlučili su objaviti i dosad neviđene fotografije s očevima.

I dok je princ William s fanovima svoje obitelji podijelio nasmijanu fotografiju s ocem snimljenu u prosincu prošle godine, Kate Middleton Dan očeva odlučila je obilježiti fotografijom iz djetinjstva na kojoj pozira u društvu oca, Michaela Middletona.

Poput mlađih članova britanske kraljevske obitelji, na isti potez odlučio se 71- godišnji princ Charles i vojvoda od Edinburgha, princ Filip, objavivši na društvenim mrežama svoje omiljene fotografije s bližnjima.

  • +8
Princ Harry i princ William ispred dvorca Windsor Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Charles se tako odlučio za fotografiju sa sinovima snimljenu 2004. godine na polo meču u Cincester Parku, dok je njegov 99- godišnji otac odlučio podijeliti fotografiju s djecom i suprugom, britanskom kraljicom Elizabetom, snimljenom davne 1951. godine u vrtu kraljevske palače Clarence House, kao i još nekoliko crno-bijelih fotografija sa svojim nasljednicima.