RAZNJEŽILA SE

Kate Middleton se raspametila pa princ William kroz smijeh zamolio sve da joj prestanu davati ideje o još jednoj bebi

21.01.2022 u 13:01

Bionic
Reading

Nakon što se jučer, tijekom službenog posjeta Lancashireu, raspametila kada je u ruke primila štene terapijskog psa, vrste cockapoo, još je veće oduševljenje Kate Middleton pokazala primivši malenu djevojčicu

Bio je to uistinu dan za pamćenje za 40-godišnju vojvotkinju od Cambridgea, koja je u pratnji supruga, princa Williama, jučer posjetila Lancashire i tamošnju bolnicu Clitheroe Community. Dok su se fotografirali s nekim obiteljima, William i Kate upoznali su Trudi i Alastaira Barrieja i njihovu kćerkicu Anastasiju.

U jednom trenutku Kate Middleton primila je u naručje malenu djevojčicu i s njom pozirala za fotografiju, što su okupljeni nagradili gromoglasnim pljeskom, a odmah je reagirao i sam princ William, uvijek spreman na dobru šalu. Prisutnima je odmah poručio da prestanu davati njegovoj supruzi ideje, aludirajući time da je troje djece, koliko ih imaju, za njih sasvim dovoljno.

Kada je Kate napokon predala djevojčicu njezinim roditeljima, William je nastavio i rekao: 'Nemoj je uzeti kući sa sobom.' Time je ponovno nasmijao sve prisutne, ali i zapravo potvrdio ono što je Kate Middleton nekoliko puta rekla kroz razne razgovore, a to je da njezin suprug ne želi više djece.

No nije samo djevojčica raspametila lijepu vojvotkinju, već i štene terapijskog psa, vrsta coockapooa imena Alfie. Inače, Kate je, baš poput cijele svoje obitelji, obožavateljica pasa, a tu ljubav prenosi i na svoju djecu. Nakon što je prošle godine preminuo njihov voljeni pas Lupo, uzeli su novog psa, crnog koker španijela.

  • +6
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: i-Images / Eyevine / Profimedia