SUKOB NE JENJAVA

Ovako je Kate Middleton reagirala na optužbe Meghan Markle da ju je rasplakala

17.03.2021 u 12:37

Bionic
Reading

Kako su otkrili dobro upućeni izvori, Kate Middleton ostala je povrijeđena nakon što je odgledala intervju koji su princ Harry i Meghan Markle dali Oprah Winfrey, posebice dijelom koji se ticao nje same

Intervju koji je Meghan Markle dala Oprah Winfrey jako je povrijedio Kate Middleton, a ponajviše tvrdnje njene šogorice da ju je rasplakala prije vjenčanja. Kako tvrde izvori iz palače, zbog svega se vojvotkinja od Cambridgea osjećala iznimno loše.

'Kate jako pazi kako se odnosi prema ljudima. Nikada nisam čula da se posvađala s nekim u palači. Baš pazi na odnose s drugima. Nikad nije željela da bilo koja nesuglasica nje i Meghan izađe u novinama, a postoji nekoliko verzija priče o tome tko je koga rasplakao prije vjenčanja. Stvar je u tome da Kate Middleton nije u poziciji da odgovori i uzvrati Meghan', otkrila je kraljevska stručnjakinja Kate Nicholl.

  • +69
Kate Middleton Izvor: EPA / Autor: IAN LANGSDON

'Kate je iznimno diskretna i poštuje privatnost, stoga je njoj ova situacija i priča koja kruži iznimno teška. Kate je mislila da su njih dvije razriješile sve oko toga, stoga ju je ponovno pokretanje te priče sablaznilo.'

Podsjetimo, Meghan Markle ispričala je Oprah Winfrey, ali i milijunskom auditoriju, kako je prava istina ta da je Kate Middleton rasplakala nju uoči velikog kraljevskog vjenčanja 19. svibnja 2019. godine, a ne obrnuto. Dvije vojvotkinje 'zakačile' su se oko haljina djevojčica koje su nosile cvijeće, no isto tako je rekla da su njih dvije sve to izgladile.