TJEDAN VOLONTIRANJA

Kate Middleton novom je fotografijom princa Georgea i princeze Charlotte obilježila kraj jednog lijepog perioda

08.06.2020 u 11:06

Bionic
Reading

U jeku pandemije koronavirusa, koja je zadesila svijet, volontiranje se pokazalo jednim od najhumanitarnijih poteza, osobito u svijetu poznatih i slavnih, a bez puno razmišljanja na volontiranje se odlučila i kraljevska obitelj. U svemu su sudjelovali i oni najmlađi, princ George i princeza Charlotte, koji su bez pogovora pomagali

Kako bi obilježili Tjedan volontiranja u Velikoj Britaniji, Kensingtonska palača je na svom službenom Instagram profilu objavila najnoviju fotografiju na kojoj su princ William i njegovi nasljednici, princ George i princeza Charlotte, koji su i sami sudjelovali u volontiranju u jeku pandemije koronavirusa.

'Kako se približavamo kraju Tjedna volontiranja, vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea s radošću s vama dijele novu fotografiju koju je snimila vojvotkinja, a koja je nastala tijekom njihova volontiranja', stoji u potpisu fotografije na kojoj se lica članova kraljevske obitelji ne vide, budući da su snimljeni s leđa.

Fotografija je navodno nastala još u travnju, kada je cijela obitelj volontirala na Sandringham imanju gdje su 'upakirali i dostavili' hranu umirovljenicima koji žive sami u okolici. Na isti dan nastale su i fotografije koje su objavljene povodom rođendana princeze Charlotte.