EGZOTIČNA VOJVOTKINJA

Evo koja je omiljena hrana Kate Middleton

19.04.2018 u 15:13

Bionic
Reading

U britanskoj kraljevskoj kući jede se raznolika hrana koju pripremaju izvrsni chefovi. Oni poštuju osobne želje i preferencije pripadnika monarhije, a strani mediji doznali su koja je delicija najdraža vojvotkinji Kate Middleton

Da se na snalazi najbolje sama u kuhinji, Kate Middleton priznala je i po nekoliko puta, no ipak ponekad sa svojim mališanima poput svake mame zasuče rukave i primi se posla.

Nedavno je priznala kako njezin četverogodišnji sin George i dvije godine mlađa Charlotte obožavaju raditi pizzu.

'Već sam ovo radila sa sinom Georgeom i kćerkicom Charlotte, a oni obožavaju raditi pizzu. Sviđa im se to jer tada mogu zaprljati ruke tijestom i brašnom', kazala je tada omiljena vojvotkinja.

  • +42
Kate Middleton i princ William

Dok njezina djeca guštaju u tom talijanskom specijalitetu, supruga princa Williama više preferira indijsku kuhinju. Jedan od dražih recepata joj je riža i piletina u curry umaku, a da se ne boji ljutih začina kazala je i sama Kate jednom prilikom.

Dok je bila trudna s prvim djetetom, kod Kate je prevladavala jaka želja za povrćem i ljutom hranom, pa pretpostavljamo da je i tijekom ove trudnoće jednaka stvar.

  • +9
Kate Middleton i princ William Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

To ne ide u prilog princu Williamu koji nije fan žestokih jela i spicy začina na svom tanjuru. No, ipak, radi supruge ponekad pretrpi. 35-godišnji prijestolonasljednik pak najradije bira dobar komad mesa, a među favoritima mu je pečena janjetina.