ZANIMLJIVA ZABAVA

Kate Middleton i princ William organizirali tajni party u Kensingtonskoj palači, evo o čemu je riječ

19.10.2018 u 10:54

Bionic
Reading

I dok su princ Harry i Meghan Markle na turneji po Australiji i Novom Zelandu, njegov stariji brat, princ William sa suprugom Kate vrijeme koristi za organiziranje tajnih zabava

Tajna zabava u Kensingtonskoj palači? Da, i to je moguće ukoliko se zovete princ William ili Kate Middleton. Upravo su oni, dok su budući roditelji, princ Harry i Meghan Markle na dalekom službenom putovanju po Australiji, odlučili organizirati party u najvećoj tajnosti i to za finaliste BBC-jevog Radio Teen Hero Awards.

  • +12
Kate Middleton i princ William Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Troje zanimljivih tinejdžera, čije priče inspiriraju sve, Lily Rice, Junior Flood i Siena Castellon stigli su u dom princa Williama i Kate Middleton kako bi se družili s pripadnicima kraljevske obitelji, a koji su pak njima u čast organizirali zabavu.

Jedna od tinejdžerica, 16-godišnja Siena, među finalistima se našla zahvaljujući svojoj nevjerojatnoj prednosti da pomaže i podučava autistične učenike, ali i one s raznim poteškoćama.

'Bila je nevjerojatna čast upoznati vojvodu i vojvotkinju od Cambridgea. Oboje su nevjerojatno topli, ohrabrujući i velika su nam potpora', otkrila je za Hello! Siena Castellon.

Za zabavu, Kate Middleton je odjenula haljinu u boji burgundca s bijelim točkama, a prije organizacije ovog tajnog događanja, ovog je tjedna već u tajnosti organizirala i sastanak sa stručnjacima s kojima je porazgovarala o svom novom projektu, Early Years Initiative, koji želi educirati, ali i osvjestiti sve o psihičkom zdravlju.