NJEZINI PRIORITETI

Kate Middleton još uvijek nije posjetila sestru i nećaka u bolnici; evo zašto

17.10.2018 u 17:51

Bionic
Reading

Sestra vojvotkinje Kate Middleton, 35-godišnja Pippa Middleton u utorak je u ranim jutarnjim satima rodila svoje prvo dijete. Iako se u bolnici St. Marry među prvim posjetiteljima očekivala upravo Kate, to se nije dogodilo. Evo zašto vojvotkinja još uvijek nije obišla sestru i prvog nećaka

Tijekom cijele trudnoće uz Pippu Middleton osim njezina supruga Jamesa Matthewsa i majke Carole Middleton, uz prvorotkinju je vrlo često bila upravo sestra Kate Middleton. Nešto iskusnija Kate, koja iza sebe ima tri poroda, bila je velika moralna podrška svojoj mlađoj sestri i davala joj savjete.

Upravo zbog toga, ali i činjenice da je po prvi puta postala teta, Kate su mnogi već u utorak, kada je Pippa rodila dječaka, očekivali u londonskoj bolnici St. Marry. U istoj bolnici, u istom privatnom apartmanu gdje je prije nekoliko mjeseci rodila princa Louisa, sada je na svijet svoje prvo dijete, donijela i Pippa.

  • +16
Pippa Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Međutim, kako prenose strani mediji, vojvotkinja još uvijek nije stigla posjetiti sestru i to zbog kraljevskih obveza koje je ranije dogovorila.

Prema saznanjima Daily Maila, Kate je istoga dana imala zabilježen važan sastanak u Kensingtonskoj palači, koji je uključivao važno osoblje kampanje o mentalnom zdravlju u najranijoj dobi kod djece, koju je pokrenula zajedno s princom Williamom i Harryjem.

Unatoč sretnim vijestima u obitelji Middleton, vojvotkinja od Cambridgea nije pronašla vremena za posjetu novopečenoj majci i nećaku.