LJUBAV NA PRVI POGLED

Mijenja li Kate Middleton modnu filozofiju? Crvenim kaputom sve je očarala, a s razlogom vam izgleda poznato

09.12.2021 u 19:27

Bionic
Reading

Svoju spremnost za novu blagdansku sezonu britanska miljenica ovih je dana dokazala izdanjem na tradicionalnom predbožićnom koncertu u Westminsterskoj opatiji, a ukoliko vam se njezin modni odabir učinio poznatim postoji valjan razlog

Od navike nošenja već viđenih odjevnih komada 39- godišnja vojvotkinja od Cambridgea ne odustaje tako lako, no ovoga tjedna brojne je iznenadila kada se u Westminsterskoj opatiji pojavila u crvenoj kaput-haljini poznatog dizajna.

  • +5
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

S potpisom dizajnerice Catherine Walker, crnu verziju ove zanimljive kreacije Kate je nosila na pogrebu britanskoga princa Philipa, a nošenje crvene inačice brojni su shvatili kao njezino suptilno odavanje počasti suprugu kraljice Elizabete.

Imena Beau Tie ova kreacija, kako joj samo ime sugerira, stiže s ovratnikom dizajniranom u formi mašne, a što ju uz crvenu boju čini više nego prikladnim odabirom u blagdanskoj sezoni darivanja.

Za vojvotkinju od Cambridgea ovo nije prvi put da je toliko fascinirana pojedinim odjevnim komadom u toj mjeri da ga je odlučila nabaviti u nekoliko boja.