IDENTIČNA IZDANJA

Nisu mu uspjele odoljeti: Princezu Beatrice i sestru Kate Middleton osvojio isti elegantan kaput

09.12.2021 u 22:22

Bionic
Reading

Osim Kate Middleton kao glavne zvijezde večeri, pažnju na blagdanskom koncertu u Westminsterskoj opatili plijenile su i druge članice kraljevske obitelji poput princeze Beatrice i sestre Kate Middleton, a koje su na ovo događanje pristigle u gotovo identičnom izdanju

Ima li britanska princeza i sestra Kate Middleton istog stilista pitanje je koje su si postavili britanski tabloidi nakon što je ovaj poznati dvojac osvanuo u identičnim kaputima na blagdanskom koncertu u organizaciji vojvotkinje od Cambridgea.

  • +4
Princeza Beatrice Izvor: Profimedia / Autor: David Hartley / Shutterstock Editorial / Profimedia

Da dijele isti ukus kada je riječ o odabiru elegantnog kaputa, princeza Beatrice i Pippa Middleton dokazale su iste večeri i na istom događanju u identičnim kaputima.

Britanska princeza, koja se u Westminsterskoj opatiji pojavili u društvu supruga, dobro zna da je kaput u boji devine dlake neprolazni modni klasik, a njezin odabir pao je na inačicu s potpisom brenda The Fold čija cijena iznosi nešto manje od šest tisuća kuna.

  • +4
Pippa Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Justin Goff / Goff Photos / Profimedia

Na dvoredno kopčanje i u šumski zelenoj verziji istoga kaputa, u Westminsterskoj opatiji pojavila se sestra Kate Middleton, a obje dame vješto su ih stilizirale efektnim dodacima poput baršunastog rajfa i naušnica u smaragdno zelenoj boji.