neočekivani skandal

Kate Middleton i princ William ne znaju pronaći rješenje pa kaos - ignoriraju

21.03.2024 u 14:32

Bionic
Reading

Princ William i Kate Middleton pokušavaju pronaći rješenje situaciji u kojoj su se našli, a koja u Williamu izaziva osjećaje ljutnje. Kraljevska stručnjakinja tvrdi kako William i Kate ne mogu biti nesvjesni čitave situacije jer i sami imaju društvene mreže na kojima prate razvoj situacije

Intenzitet zanimanja oko pitanja 'Gdje je Kate Middleton?' zaprepastila je britansku kraljevsku obitelj koja je suočena s brojnim optužbama od kojih su se branili tek lošim fotografijama. Loše fotošopirane fotografije mogle bi trajno oštetiti ugled Kensingtonske palače, a teorije koje kruže društvenim mrežama uznemirile su i Williama i Kate koji su šokirani kako je situacija eskalirala.

Princ William i Kate Middleton navodno su uznemireni zbog svih teorija zavjere koje kruže internetom, a kraljevska stručnjakinja otkrila je kako se poznati par osjeća nakon što je na svojoj koži iskusio snagu društvenih mreža koje su danas jače no ikad.

'Iz izvora s kojima sam razgovarala znam da su i William i Kate bili prilično šokirani i iskreno iznenađeni divljinom glasina koje kruže internetom. Mislim da postoji osjećaj frustracije, možda čak i ljutnje, svakako s Williamove strane', rekla je Katie Nicholl koja već godinama proučava kraljevsku obitelj.

Navela je kako je upoznata da je paru bilo iskreno teško, no da su pokušali ignorirati zlonamjerne komentare što su više mogli. Ipak, kako tvrdi, svjesni su situacije u kojoj se nalaze.

'Imaju Instagram, imaju stotine tisuća pratitelja. Oni sigurno ne drže glavu u pijesku. Svjesni su što se piše i što se govori. I mislim da postoji osjećaj frustracije što ne mogu tome stati na kraj', tvrdi za strane medije.

  • +8
Kate Middleton i princ Wiliam Izvor: Profimedia / Autor: Chris Jackson/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia