velik izazov

Princ William je duboko razočaran i frustriran zbog kaosa koji je nastao: 'Kad će sve ovo prestati?'

21.03.2024 u 09:22

Bionic
Reading

Čini se kako su baš svi upućeni u nedavna događanja u Londonu i okolici, a priča s oporavkom Kate Middleton od operacije postaje sve sumnjivija i privlači sve veću pozornost. Na Williamu je da predstavlja obitelj i brani ugled, zbog čega osjeća golem pritisak

Društvene mreže 'gore' zbog situacije s princem Williamom i Kate Middleton te su u posljednje vrijeme na površinu isplivale stvari koje članovi kraljevske obitelji već dugo uspijevaju držati pod kontrolom. Zbog nepojavljivanja, ali i neuspjelih uređivanja fotografije za Majčin dan, Kensingtonska palača izgubila je vjerodostojnost, a pitanje je koliko će im trebati da vrate povjerenje...

Mnoge je ova situacija podsjetila na prisjećanje glasina o navodnoj izvanbračnoj aferi princa Williama s Rose Hanbury, a neki su iznijeli i teorije o nasilnoj strani Williamove ličnosti. Teorija koja se uvelike proširila društvenim mrežama je i o rastavi Williama i Kate, a oni su navodno potreseni nepravednim i okrutnim nagađanjima.

Gdje je Kate Middleton? Izvor: Profimedia / Autor: STEPHEN LOCK/I-IMAGES/EYEVINE/AA/ABACA/ABACA PRESS/BACKGRID/BACKGRID USA/JONATHAN BUCKMASTER/MIRRORPIX/DOUG PETERS/PA IMAGES/RUPERT HARTLEY/GOFFPHOTOS.COM/GOFF PHOTOS/PROFIMEDIA

Otkako je Kate Middleton smještena u bolnicu na dogovorenu operaciju, princ William nastavio je odrađivati svoje kraljevske dužnosti, no vrlo brzo počelo mu se zamjerati što nije više uz Kate.

Iako bi se njegovi postupci osuđivali i da se je i da se nije povukao, na princu Williamu izniman je teret, o čemu pišu i strani mediji.

Jedan je izvor blizak 41-godišnjem princu rekao kako se William osjeća kao da ima svu težinu svijeta na svojim ramenima, dok drugi tvrdi da je ljut, frustriran i duboko razočaran onim što se događa posljednjih tjedana. 'Kad će sve ovo prestati', navodno je pitao.

  • +2
Princ William i princ Harry Izvor: EPA / Autor: WILL OLIVER

'William je sada na teži način naučio da se ovaj stupanj kontrole ne proteže društvenim mrežama, a kamoli na strane publikacije i američke televizije koje jednostavno ne podliježu djeliću istih propisa kao novinske kuće ovdje', rekao je jedan kraljevski komentator komentirajući navode da je princ šokiran onime što se piše na društvenim mrežama.

Nedavno je objavljeno kako su neki članovi osoblja londonske klinike u kojoj se Kate liječila prekršili prava privatnosti te išli zaviriti u liječničku dokumentaciju princeze od Walesa. Kako bi se narušavanje privatnosti zataškalo, navodno su poslali dvojnicu Kate Middleton na tržnicu kako bi privukla pozornost društvenih medija koji pomno analiziraju svaki potez obitelji koja se u posljednje vrijeme našla u vrlo izazovnom razdoblju.

  • +4
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: i-Images / Eyevine / Profimedia