moderna su vremena

Kate Middleton se uskoro vraća svojim dužnostima, a zasad bira 'rad od doma'

21.03.2024 u 11:34

Bionic
Reading

Princeza od Walesa prošle je godine pokrenula projekt 'Shaping Us' koji se bavi razvojem mladih. S obzirom da je iznimno vezana za mlade, princezu su tijekom čitavog njezinog oporavka obavještavali o novim etapama projekta, a neke od važnijih podataka javnost će doznati već danas

Navikli smo gledati Kate Middleton kao jednu od članica kraljevske obitelji koja se vrlo često pojavljuje u javnosti te svojim radom posjećuje razne ustanove koje se najčešće bave dobrobiti djece i majka, ali i mladih u osjetljivim godinama čiji je rast i razvoj jedna od glavnih preokupacija britanske princeze od Walesa. Javnost burno reagira na njezin oporavak od operacije, ali i tajnovitost oko čitave situacije, no princeza ne gubi vrijeme.

Iako je u javnosti službeno nismo vidjeli još od Božića, Kate Middleton navodno radi iz sjene te se priprema za povratak koji bi trebao biti nakon Uskrsa.

Gdje je Kate Middleton? Izvor: Profimedia / Autor: STEPHEN LOCK/I-IMAGES/EYEVINE/AA/ABACA/ABACA PRESS/BACKGRID/BACKGRID USA/JONATHAN BUCKMASTER/MIRRORPIX/DOUG PETERS/PA IMAGES/RUPERT HARTLEY/GOFFPHOTOS.COM/GOFF PHOTOS/PROFIMEDIA

Kako doznaje DailyMail, Kate Middleton kroz cijelo je vrijeme bila upoznata s napretkom njezinog projekta 'Shaping Us' koji je posvećen razvoju djece u ranoj dobi, a koji je pokrenula u siječnju prošle godine. Iako je ovog siječnja Middleton bila podvrgnuta operaciji, dok se oporavljala pratila je rad te bila angažirana u razvoju projekta.

'Princeza je bila ažurirana tijekom cijelog procesa', rekao je glasnogovornik koji danas prvi put otkrio kako Kate provodi vrijeme oporavka.

  • +4
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: i-Images / Eyevine / Profimedia

Prošlog se utorka William osvrnuo na projekt svoje supruge u Sheffieldu napomenuvši da bi ona trebala sudjelovati u raspravama koje su se vodile na sastanku, a danas će biti otkriveni i podaci koji su se prikupili u godinu dana projekta koji je pokrenut na njezin osobni prijedlog nakon što je vidjela nešto slično tijekom posjeta Danskoj.

  • +8
Kate Middleton i princ Wiliam Izvor: Profimedia / Autor: Chris Jackson/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia