kvalitetno vrijeme

Kate Hudson pokazala kako je provela ljeto uz svoju mezimicu

31.08.2023 u 13:06

Bionic
Reading

Nekoliko fotografija koje prikazuju zadnje trzaje ljeta glumica Kate Hudson podijelila je sa svojom zajednicom pratitelja na Instagramu. U najnovijoj objavi pokazala je kako provodi vrijeme s kćerkicom stvarajući vrijedne uspomene

Kada ne snima filmske uspješnice, Kate Hudson najradije vrijeme provodi uz svoju obitelj. Posljednje dane kolovoza glumica je posvetila najmlađoj kćerkici Rani Rose, a fotografije njihovog vremena zbližavanja podijelila je na Instagramu.

Odmarale su se daleko od gradske vreve i užurbanosti, a na fotografijama je jasno vidljivo koliko majka i kći uživaju u zajednički provedenom vremenu.

Još ranije Hudson je otkrila da je njezina 3-godišnja kći prava mala gurmanica te da rado boravi u kuhinji pomažući joj u pripremanju slasnih obroka. Njezina ljubav prema hrani vidljiva je i u ovoj galeriji fotografija, a ponosna majka pokazala je simpatičan obrok koji su podijelile.

Kateinog zaručnika i oca malene Rani Rose nema na fotografijama pa ovo izgleda kao jedan zabavan mama-kći trenutak! Naime, Hudson i Danny Fujikawa dočekali su kćerkicu 2. listopada 2018. godine, a njezino ime je posveta Dannyjevom ocu koji je preminuo.

Ranije ovog ljeta zaručnici su uživali na koncertu Brucea Springsteena u londonskom Hyde Parku.

kate hudson

Modna inspiracija: Slavna glumica oduševila u jednostavnom, a tako efektnom stajlingu

Pogledaj galeriju