čuvali tajnu

Kate Bosworth i Justin Long u tajnosti su izrekli sudbonosno 'da', evo i detalja

02.06.2023 u 08:35

Kate Bosworth i Justin Long

Izvor: Profimedia / Autor: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Glumački par Kate Bosworth i Justin Long potvrdio je na društvenim mrežama da su sada svoju vezu okrunili i brakom. Iako je vjenčanje održano u tajnosti i bez velike pompe, mediji su saznali kakvim su slavljem okrunili svoju ljubav

Kako doznaje Page Six, glumački par Kate Bosworth i Justin Long više nisu samo 'cura i dečko'. Tajno su se vjenčali ranije ovog mjeseca u New Yorku, točnije u hotelu 'The Rockaway' u Queensu. Iako glumci detalje nisu otkrili na društvenim mrežama, izvor za Page Six otkrio je neke.

'Bila je to vrlo skromna ceremonija. Promatrači su mislili da se radi o nekakvom zaručničkom fotografiranju, a ne o pravom vjenčanju', otkrio je izvor dodavši da vjenčanju nije prethodilo puno planiranja.

Iako nisu otkrivali puno detalja, Long je nazvao Kate Bosworth svojom 'sadašnjom suprugom' u jednom od njegovih podcasta, a glumica je i objavila fotografiju vjenčanog prstena.

Bosworth i Long otkrili su to mjesto dok je glumica obavljala jedno od kampanja sa surferskim brendom 'Roxy', a kada su vidjeli hotel u Queensu odmah su odlučili da će se sutradan tamo i vjenčati. 

Long je u travnju potvrdio da su on i Bosworth, koja je prethodno bila u braku s Michaelom Polishom, zaručeni, a njihovoj ljubavi može se svjedočiti na društvenim mrežama gdje često objavljuju fotografije lijepih zajedničkih trenutaka u kojima dijele sreću.