narušeno zdravlje

Kate Beckinsale otkrila zašto je u bolnici provela 6 tjedana

10.07.2024 u 08:52

Bionic
Reading

Britanska glumica poznata po svojim ulogama u filmovima kao što su 'Underworld' i 'Pearl Harbor' čak je šest tjedana provela u bolnici, a sada je otkrila što se zapravo dogodilo

Engleska glumica Kate Beckinsale prošla je kroz vrlo izazovno životno razdoblje. Iako je na Instagramu još ranije objavljivala fotografije iz bolnice ne govoreći iz kojeg je razloga hospitalizirana, glumica je ipak odlučila odgovoriti na provokacije i otkriti zašto je provela nekoliko dana u bolnici.

Kate Beckinsale mnogi su korisnici društvenih mreža ostavljali znatiželjne komentare na Instagramu, no 'pukla' je na one zlonamjerne komentare koji su je kritizirali zbog gubitka kilograma.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

'Idi i napravi malo čučnjeva, mislim da ti je g****a pobjegla', stajalo je u komentaru koji je prelomio šutnju glumice koja je odlučila odgovoriti na provokaciju i otkriti što se zapravo događalo u njezinom životu.

Već otprije je poznato da je godinu započela oplakivanjem svog očuha, redatelja Roya Battersbyja, a ranije je i otkrila da je njezina majka suočena s narušenim zdravstvenim stanjem. S obzirom da navedeno nije ušutkalo zlonamjernike, Kate Beckinsale odgovorila je zajedljivo i objasnila o čemu je bila riječ.

'Zapravo, gledala sam kako moj očuh umire prilično šokantno, moja majka ima rak u četvrtom stadiju, a ja sam dosta brzo smršavila od stresa i tuge. Bila sam u bolnici šest tjedana jer mi je tuga napravila rupu u jednjaku zbog čega sam povraćala obilne količine krvi, teško sam jela i samo sam jako jako naporno radila na filmu koji je zapravo bio prilično poticajan jer je uključivao i temu smrti mog oca. Dakle, nisam stvarno zabrinuta što misliš o mojoj g****i. Možda bi se trebao brinuti za svoju g****u. Predlažem da gurneš nešto u nju - poput velikog ananasa ili cigle', napisala je oštro Beckinsale objasnivši zašto je bila hospitalizirana.

50-godišnja glumica bila je aktivna na društvenim mrežama i tijekom boravka u bolnici, a tamo su je često posjećivali majka i prijatelji koji su uljepšavali njezine bolničke dane.

neobična kombinacija

U pidžami po vani: Kate Beckinsale prošetala pidžamu na jednoroge i testirala može li oversized sako odgovarati uz baš svaki outfit

Pogledaj galeriju