MLAĐE JE SLAĐE

Kate Beckinsale ne odvaja se od nove ljubavi, 24 godine mlađeg glazbenika

15.04.2020 u 15:24

Bionic
Reading

Iako njihova romansa traje navodno još od siječnja i dodjele nagrada Grammy, prvi put je Kate Beckinsale snimljena s mlađahnim glazbenikom ovog tjedna, a njihove prve zajedničke fotografije obišle su svijet u svega nekoliko minuta

Ako pitate holivudsku glumicu Kate Beckinsale, za nju itekako vrijedi ona da je 'mlađe - slađe'. Nakon što je 2017. godine bila u vezi s 21-godišnjim Mattom Rifeom, 2018. joj je obilježila veza s 30-godišnjim Jackom Whitehallom, prošle je godine uživala s 20 godina mlađim Peteom Davidsonom, a sada se budi u zagrljaju 22-godišnjeg glazbenika Goodyja Gracea.

Sa svojim novim dečkom snimljena je u šetnji kanjonom, nedaleko od njezina doma u Brentwoodu u Los Angelesu, za koju je glumica odjenula udobnu trenirku, bijeli top, te se zagrnula vestom.

  • +2
Kate Beckinsale i Goody Grace Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Paparazzi su ih odmah usnimili kako šeću držeći se nježno za ruke, a svima je odmah zapeo jedan detalj za oko - i mlađahni glazbenik, baš poput svoje slavne djevojke, ima nalakirane nokte.

Par je u vezi navodno još od siječnja, tada su ih fotografi snimili kako zajedno napuštaju party uoči dodjele Grammyja, no tada nitko nije bio svjestan da je to novi dečko 46-godišnje atraktivne glumice.