styling bez greške

Karolina Vidović Krišto u cvjetnoj haljini plijenila pažnju na suncem okupanoj zagrebačkoj špici

31.10.2020 u 16:58

Bionic
Reading

Vremenski uvjeti su u subotu bili, nogometnim rječnikom govoreći, 'izvrsni za igru', uz dosta visoku dnevnu temperaturu, što je izmamilo brojne Zagrepčane i osobe iz javnog života na šetnju gradom. Nezavisna zastupnica u klubu Domovinskog pokreta Karolina Vidović Krišto prodefilirala je u lepršavom, jesenskom izdanju

Još uvijek nas sunce časti svojom toplinom premda su temperature polako sve niže i niže. Pospremaju se ljetne ‘krpice’, a vlast polako preuzimaju one toplije kao što su veste, šalovi, toplija obuća. Na subotnjoj špici se mogla vidjeti šarolika paleta izmiješanih sezonskih trendy odjevnih komada, a mnoge su dame pokazale svoje romantične i laskave dugačke haljine kojima rijetko koja žena može odoljeti, koje je još lakše kombinirati s modnim dodatcima. Među njima su i domaće poznate dame poput saborske zastupnice Karoline Vidović Krišto.

Za svoj je posjet centru grada odjenula cvjetnu haljinu s rukavima 3/4 duljine koju je stegnula u struku s tankim remenom koji podjeća na vojničke. Sivkasti šal uskladila je s bojom bež gležnjačama u kaubojskom stilu i smeđom kožnom torbicom.

Bez sunčanih naočala i podignute kose u pundžu, ova bi damska kombinacija bila nezamisliva. Jedna od najeksponiranijih saborskih zastupnica u ovom sazivu Sabora zbog odbijanja nošenja zaštitne maske, ima istančan modni ukus te je se često može vidjeti u elegantnim izdanjima. Vidović Krišto je prije Sabora radila na HRT-u kao urednica gdje je također kontroverzama plijenila pažnju.