OMILJENA VODITELJICA

Aktivirala se: Evo što nakon odlaska s HRT-a radi Karmela Vukov Colić

07.02.2019 u 11:09

Bionic
Reading

Na javnoj televiziji provela je punih 30 godina te bila jedno od omiljenih i zaštitnih lica, a onda je odlučila otići. Razlog zbog kojeg je napustila emisiju Dobro jutro Hrvatska, prema pisanju medija, bio je među ostalim i zdravstvene naravi, no Karmela Vukov Colić nakon putovanja u Ameriku uživa u novim poslovnim angažmanima

Godinama je Karmela Vukov Colić ustajala u četiri ujutro te radila i više od deset sati dnevno, a onda joj je, kako je izjavila, organizam rekao 'dosta' pa je napravila životnu prekretnicu i odlučila se više posvetiti sebi. Kako je svakodnevno aktivna na društvenim mrežama, pohvalila se novim projektom. Naime, na Studentskom radiju UNIOS odradila je prvo gostovanje i to s osnivačem udruge Fajter. Na web stranici radija piše da Karmela uređuje i vodi tu emisiju.

Karmela već dugo vodi i blog 'Ciao Karmela', na kojemu piše o svoje dvije najveće strasti - putovanju i kuhanju - u koje je zaljubljena.

Karmela je na HRT-u izgradila mrežu prijatelja i znanaca, o čemu svjedoči njezin povratak na Prisavlje, ali samo kao gošće u emisiji 'Žene povjerljivo' voditeljice Danijele Trbović. Je li moguć Karmelin povratak i na male ekrane, pokazat će vrijeme.

  • +8
Karmela Vukov Colić Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL