SVESTRANA VODITELJICA

Karmela Vukov Colić u nesvakidašnjem izdanju: Bez šminke i u omiljenoj aktivnosti

22.07.2019 u 21:40

Bionic
Reading

Ljubav iz djetinjstva traje kod nje i do danas. Kada je prije nekoliko godina svoje ideje i kreativnost odlučila pretočiti u blog naziva 'Ciao Karmela', voditeljica nije ni slutila da će zahvaljujući njemu dobiti i nove angažmane. Karmela Vukov Colić godinama mu se nije imala vremena posvetiti koliko je htjela, no sada u njemu uživa

U opuštenom izdanju, kose svezane u rep i s velikim osmjehom na licu Karmela Vukov Colić provela je protekli vikend šivajući. 'Nedjelja bez šminke. Puna ideja', napisala je pored fotografije na kojoj se vidi da stvara nešto novo. U svakom slučaju, sigurno će to pokazati na svom blogu 'Ciao Karmela', Facebook stranici ili svom YouTube kanalu.

Dok je bila stalno zaposlena, njima se bavila kad joj obveze dopuštale. Sada ima više vremena i za to, što je posebno veseli.

Karmela, čini se, nikad nije bila zadovoljnija. Nakon odlaska s HRT-a nije dugo bila u poslovnoj pauzi, počela je vrlo brzo snimati i raditi na novim projektima. Među ostalim, na radiju UNIOS emitira se njezina emisija 'Ljudi smo', koju snima za udrugu Mozaik, a lijepu suradnju ima i s Laudato TV-om, na kojem se triput tjedno emitira emisija 'Recepti svete Hildegarde'.

  • +8
Karmela Vukov Colić Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL