ZADOVOLJNA I SRETNA

Karmela Vukov Colić pokazala kako izgleda bez trunke šminke i zaradila niz komplimenata

16.07.2021 u 22:58

Bionic
Reading

Jedno od omiljenih TV lica svojim pratiteljima na Instagramu ovoga puta odlučila se obratiti fotografijom u potpuno prirodnom izdanju, a njezin podvig brojni su pozdravili nizom komplimenata na račun njezinog izgleda

'Ovo sam ja. Zadovoljna i nasmijana. A kako ste mi vi danas?', upitala je svoje pratitelje na Instagramu bivša voditeljica HRT-a.

Karmela Vukov Colić na Prisavlju je provela više od 30 godine, a prije tri godine HRT-u je rekla zbogom i okrenula novu stranicu u životu.

Od svjetla TV reflektora ipak nije mogla pobjeći pa se prihvatila posla na Laudato TV-u gdje radi kulinarsku emisiju 'Kuhinja svete Hildegarde', u kojoj je spojila svoje dvije velike ljubavi - novinarski posao i kuhanje.

  • +5
Karmela Vukov Colić Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL

No odnedavno je gledatelji mogu vidjeti u emisiji o zdravlju 'Zdrava jabuka', koja je ujedno i TV prodaja, a koja se emitira na lokalnim TV postajama. Kako stoji na službenoj internetskoj stranici emisije, u njoj se 'otvaraju razne zdravstvene teme', no naglasak je na prodaji 'preparata za brojne tegobe koje smanjuju kvalitetu života hrvatskih građana'.

' Da sam znala, ne bih čekala toliko! Šalu na stranu, HRT sam napustila jer sam se od atmosfere koja tamo vlada razboljela. Puno se toga promijenilo posljednjih godina, posebice u mojoj radnoj okolini: pobrkali su se lončići, isplivali neki čudni ljudi, pojeftinili rad i trud onih koji desetljećima znanjem i predanim radom nose HRT na ramenima. I danas s tugom pratim ono što se događa na Prisavlju. Ali tako je kako je. Odjavne špice uvijek su željne novih imena. Danas se, tek kao sporadični gledatelj, nadam da na njih nećemo dugo čekati'', svojedobno je izjavila za Večernji list.