put, putuje

Karmela Vukov Colić nakon Kube na novom atraktivnom odredištu: 'Kao da nas je netko iz kutije pune dijamanata istresao u zdjelicu plastičnih perlica'

06.02.2023 u 18:00

Bionic
Reading

Poznato lice s malih ekrana, bivša voditeljica već nekoliko godina živi život daleko od kamera. Uživa u ulozi direktorice Turističke zajednice Dugo Selo, ali i svojim strastima kojima se u potpunosti posvetila. Među njima su pripremanje različitih jela i slastica, šivanje, u novije vrijeme gluma, ali i putovanja

Budući da radi kao turistički vodič, na njezinom Instagram profilu se vrlo često mogu pratiti njezina putovanja diljem svijeta. U ove zimske dane odlučila otputovati tamo gdje su visoke temperature.Tako je sada Karmela Vukov Colić otkrila da je nakon Kube, na kojoj je boravila zadnjih tjedana, stigla na novu lokaciju.

Nalazi se u jednako živopisnom kraju, a puna dojmova odmah se javila svojim pratiteljima. 'Nakon materijalno osiromašene, ali veseljem i vrlinama prebogate Havane, stigli smo u konzumerističku Playu del Carmen. Kao da nas je netko iz kutije pune dijamanarta istresao u zdjelicu plastičnih perlica', opisala je video.

Jednom prilikom je otkrila koje joj je do sada najposebnije putovanje. Rekla je da ju je sin Noa nagovorio na to i da nije htjela ići, a riječ je o Kolumbiji. Malo je, priznala je, zazirala od toga 'jer ipak je daleko, ali i zemlja koja ima loš predznak'. Međutim, bilo im je predivno pa sada sve nagovara na Kolumbiju za koju smatra da je 'pokazatelj koliko su ljudi iz teških okolnosti i jako loših situacija izvukli ono najbolje'.

  • +3
Karmela Vukov Colić Izvor: Cropix / Autor: Biljana Blivajs / CROPIX

Podsjetimo, jedna od najuspješnijih domaćih televizijskih voditeljica, u ožujku prošle godine je napravila potpuni zaokret u svojoj karijeri kada je postala direktorica Turističke zajednice Dugo Selo.