TOMMY LEE, JESI LI TO TI?

Kao jaje jajetu: Nevjerojatna preobrazba zvijezde popularne franšize sve je ostavila bez daha

01.07.2021 u 23:50

Bionic
Reading

Sebastian Stan, glumac koji je najpoznatiji po ulozi u Marvelovoj franšizi kao Bucky Barnes, odnosno superjunak Winter Soldier, posve se transformirao za potrebe svoje nove uloge

Kako je ranije objavljeno, Sebastian u seriji o životu Pamele Anderson i Tommyja Leeja, 'Pam and Tommy', glumi otkačenog rokera poznatog po burnom privatnom životu.

Kako bi što više nalikovao Tommyju, Stanovo tijelo šminkeri su ukrasili brojnim tetovažama, a tu je i gotovo identična frizura.

Stan je posve ušao u lik osebujnog bubnjara legendarnog benda Motley Crue koji su žarili i palili tijekom 80-ih što dokazuju i najnovije fotografije sa seta na kojem je glumac skinuo i glazbenikove pokrete za bubnjevima.

  • +5
Sebastian Stan kao Tommy Lee Izvor: Profimedia / Autor: APEX / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Serija o najpoznatijem paru showbizza u 90-ima je već sad izazvala veliko zanimanje, a Pamelu Anderson glumi britanska glumica Lily James.

Poznati komičar i glumac Seth Rogen u seriji glumi Randa Gauthiera, čovjeka koji je ukrao i prodao njihov famozni filmić iz kućne radinosti te je i izvršni producent.

Inače, Sebastian Stan na svojem je Instagram profilu odao počast Tommyju Leeju, objavivši svoju fotografiju sa seta uz citat rokera: 'Ne prestajemo se igrati jer starimo, starimo jer se prestajemo igrati.