oženili se na silvestrovo

Kao iz bajke: Evo kako je tekla ljubavna priča Sandre Perković i njenog Edisa

31.12.2023 u 18:56

Bionic
Reading

Jedna od najboljih hrvatskih atletičarki u povijest danas je rekla sudbonosno 'da' svom dugogodišnjem partneru i treneru

Intimnom ceremonijom u Zagrebu, Sandra Perković i Edis Elkasević danas su uplovili u bračne vode i tako okrunili skladnu ljubavnu vezu koja traje više od desetljeća.

Prolaznici ispred hotela Esplanade mogli su uživati u fotografiranju para i predivnoj vjenčanici hrvatske atletičarke koja je blistala na svoj svadbeni dan.

No, mnogi ne znaju kako je zapravo započela ljubavna priča ovog poznatog sportskog para.

Naime, Sandra je Edisa upoznala kada je imala tek 15 godina, a protekom vremena prijateljstvo se sve više razvijalo u zaljubljenost. Atletičarka je priznala kako je u dobi od 21 godine počela osjećati romantične osjećaje spram svog trenera.

'Tada nismo krenuli u neku ljubavnu romansu, ali s 21 godinu sam se ja nekako malo zaljubila u njega, on se zaljubio malo u mene. Tako je to nešto krenulo', rekla je za IN magazin.

  • +4
Sandra Perković i Edis Elkasević Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Dodala je kako se u dobi s 22 godine teško nosila s osvojenim zlatom jer je 'još bila dijete', no on je bio osoba u njenom životu na koju se mogla osloniti tijekom odrastanja.

'On me zna i najbolju i najgoru', dodala je u razgovoru za IN magazin.

Jednom prilikom više je progovorila o njihovom odnosu, ističući skladnost i međusobnu podršku.

'Mislim da je naša dugogodišnja veza bez incidenata pokazala da smo jako dobar par i da jednostavno funkcioniramo. Edisa ne možeš ne voljeti. Velika je podrška, vođa na treningu, dobar trener i u svom je poslu veoma odgovoran, a opet samozatajan. Ja sam sportaš, promotor, lice koje mora biti viđeno, a on je, ajmo reći 'čovjek iz sjene' i toga se drži', komentirala je za Story.

Iako je rijetko imamo priliku vidjeti u javnosti s Edisom, svoju ljubav prema njemu nikad nije skrivala, a posebno je rado ističe u objavama na društvenim mrežama.

'Hvala ti što si svaku moju bitku do kraja sa mnom odigrao, čak i onda kada ne bih pobijedila, učinio bi sve da se osjećam kao pobjednik! Hvala ti što si svaku moju suzu obrisao i što nikada nisi dozvolio da ni pola suze zbog tebe potekne. Hvala ti što si uvijek bio moj oslonac i onda kada sam se osjećala kao da sam jedina na svijetu, što bi me uvijek čvrsto zagrlio i rekao da će sve proći. Hvala ti što si učinio da nikada ne budem tužna, da uvijek volim i osjećam se voljeno! Hvala ti na svemu jedini moj! Sretnih nam 10 godina zajedništva, ljubavi, sreće i tuge, uspona i padova, sada kada smo toliko prošli i nismo posustali, idemo do stotke. Volim te!', napisala je početkom prošle godine, slaveći deset godina veze.

Danas su na najljepši način obilježili svoju ljubav i tako na Silvestrovo dobili još jedan razlog za sreću i zajedničko slavlje.