'GORI SVE'

Kao da temperature vani nisu dovoljno visoke, Nives Celzijus novom objavom užarila Instagram

13.06.2019 u 12:29

Bionic
Reading

Tko kaže da se mora isključivo biti na plaži, ili uz bazen, da bi se dobila preplanula put. Dovoljan je i mali balkon ili terasa, na kojoj ćete biti u doticaju sa sunčevim zrakama, a to dobro zna i Nives Celzijus koja je svoje pratitelja na Instagramu 'počastila' još jednom fotografijom i to dok se sunča na svojoj terasi

'More još neće tako skoro, ali sva sreća na mojoj osunčanoj terasici gdje maštarim o novoj, ljetnoj destinaciji', napisala je to, na svom Instagram profilu, Nives Celzijus, pozirajući izazovno u crvenom jednodijelnom bikiniju.

  • +3
Nives Celzijus je zaštitno lice nove modne kampanje Monike Sablić Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

U manje od 24 sata tu je objavu lajkalo gotovo 20 tisuća njezinih pratitelja, a kako i ne bi kada je Nives i ovoga puta u prvi plan stavila svoje obline.

Fotografiju nisu propustile prokomentirati ni njezine poznate prijateljice, tako joj je Ecija Ivušić napisala: 'Gori sve', dok je Žanamari Perčić stavila emotikone vatre.

Nives Celzijus dodatno je 'užarila' Instagram i objavama kratkih snimki na svom Instagram Storyju, gdje se i dalje izvijala na crvenoj dekici, pokazujući lice bez trunka šminke.

Nives Celzijus Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram