KORAK PO KORAK

Kakva transformacija: Objavljene još neviđene snimke Angeline Jolie

13.09.2019 u 13:08

Bionic
Reading

Ovog listopada svjetlo dana napokon će ugledati dugoočekivani nastavak filmskog hita iz 2014. 'Zlurada', a uoči svjetske premijere čelnici Disneyja odlučili su na svom službenom Instagram profilu obožavateljima otkriti barem maleni dio onoga što ih očekuje. Kao što je bilo i za očekivati, najviše zanimanja je i ovoga puta za Angelinu Jolie, koja je još jednom briljirala

Punih pet godina najveći obožavatelji 'Zlurade' s nestrpljenjem su iščekivali nastavak istoimenog hit filma, a Disney ih je napokon razveselio sretnom viješću - još svega nekoliko tjedana čekanja dijeli ih do premijere 'Zlurade 2'.

Povodom toga, na službenom Instagram profilu, objavljene su i do sada neviđene snimke nastajanja ovog filma, točnije transformacije jedne i jedine Angeline Jolie, koja je utjelovila samu Zluradu.

U videu je jasno vidljivo kako 44-godišnjakinja strpljivo sjedi, dok joj tim stručnjaka radi na šminki i frizuri, ali i maski. Nakon što stavi umjetne zube, leće i crveni ruž, zlica se, na radost obožavatelja, napokon rađa.

Ono što je novost je da će u ovom nastavku Angelina Jolie dobiti i suparnicu i to u slavnoj kolegici Michelle Pfeiffer.

  • +16
Angelina Jolie Izvor: EPA / Autor: STEPHANIE LECOCQ