STVORENA ZA OVE DANE

Kakva ljepotica: Maja Lena Lopatny pohvalila se novom frizurom

08.06.2021 u 11:35

Bionic
Reading

Nakon što je neko vrijeme boravila u Istri, voditeljica, marketinška stručnjakinja, u javnosti poznata i kao kći glumačke dive Mije Begović vratila se na Korčulu koja joj je posljednjih nekoliko sezona drugi dom, budući da je tu pronašla svoj posao iz snova. Pratiteljima na Instagramu je pokazala kako uživa u noćnom izlasku, a pohvalila se i da je 'pala' nova frizura

Čvrsta i postojana frizura s kojom se može zablistati svugdje, od jutarnjeg izlaska na kavu do svečane večere su pletenice. Jednu od najpopularnijih ženskih frizura kroz cijelu povijest koja nikad ne izlaze iz trenda obožava i Maja Lena Lopatny.

Skockana od glave do pete u crvenom-crnom izdanju dobro raspoložena diplomirana novinarka pokazala je svoj novi, proljetno-ljetni imidž - duge pletenice. Nakon kratke karijere u medijima, točnije na televiziji Jabuka TV Maja Lena ne krije da je zadovoljstvo postigla preseljenjem na Korčulu, gdje je ispunila sve svoje ambicije, a gdje je zadnjih dana uživala u noćnom provodu.

Inače su je ranije često kritizirali zbog činjenice da je pretjerivala s odjećom i šminkom te prenatapiranim frizurama, a zbog čega je izgledala starije no što jest. No već dulje vrijeme ne postoje nikakve zamjerke, jer zaista izgleda odlično i u skladu sa svojim godinama.