ZGODNA CRNKA

Kakva ljepotica: Djevojka vratara Dominika Livakovića pozirala u bikiniju

13.08.2019 u 12:35

Bionic
Reading

Ona je jedna od najzgodnijih djevojaka naših mladih nogometnih nada. Već nešto više od dvije godine, Helena Matić ljubi Dinamova vratara Dominika Livakovića, a svaki puta kada objavi svoju fotografiju u oskudnijem izdanju izazove pravu senzaciju na društvenim mrežama

Iako vrlo povučena i sramežljiva kada su u pitanju medijski istupi, nekadašnja klizačica Helena Matić, djevojka Dinamova golmana Dominika Livakovića, na društvenim je mrežama nešto opuštenija.

Zgodna Zagrepčanka koja se u stasitog Zadranina zaljubila prije nešto više od dvije godine, ovih je dana putem Instagrama pokazala svim svojim pratiteljima kako i gdje uživa.

Dok se njezin dragi priprema za uzvratnu utakmicu s matičnim klubom u kojem je posljednju sezonu briljirao sjajnim obranama, lijepa Helena uživa na moru.

Svoju sjajnu liniju i preplanuli ten Helena je pokazala na fotografiji u bikiniju na kojoj pozira uz more. Crni dvodijelni bikini naglasio je njezinu skladnu figuru, a dozu umjetničke fotografije ova je crnka dobila sakrivši lice slamnatim šeširićem.

Inače, Helena se nekoć također bavila sportom. Trenirala je sinkronizirano klizanje i imala preko 75 nastupa s klubom Zagrebačke pahuljice.