svi se rastapaju

Kakva je to ljubav: Nina Badrić uhvaćena u najljepšem zagrljaju

30.05.2021 u 16:24

Bionic
Reading

Naša pjevačica nikada nije skrivala koliko je bliska sa sestrama - starijom Dijanom i mlađom Sunčicom, a posebna ljubav joj je i nećak Marc, sin od Sunčice, koji je nedavno proslavio 15. rođendan. Razdragana pjevačica je pokazala svijetu koliko je sretna što je teta

Nina Badrić tu i tamo objavi kakvu fotografiju sa sestrom s kojom je vrlo bliska pa nije ni čudo što joj je nećak Marc toliko privržen i drag.

'Najljepši zagrljac. Tetka četka i veliki dečko', komentirala je pjevačica fotografiju na kojoj grli svog nećaka koji se ne voli fotografirati pa je kameri okrenuo leđa. 'Niko ne grli kao tetka', 'Sreća je biti tetka', Tetke su čuvarice tajni i kupovine svega i svačega', poručili su Nini njezini pratitelji te su ustvrdili da je fotografija snimljena u Voloskom.

Prošle godine je čestitajući nećakov rođendan priznala da je 15. svibanj, datum kad se rodio, bio najljepši dan u njezinoj obitelji. 'Na svijet je došao jedan mali dječak koji nije (za sada) promijenio svijet. Ali je promijenio naše male živote. Plemenit prekrasan divan skroman pametan', opisala ga je tada ponosna teta.

Inače, Ninina sestra Sunčica je nekada bila i njezina menadžerica, no životni putevi su ih odnijeli na različite strane. Sunčica se tako preselila u Rim, gdje se skrasila sa suprugom, a pjevačica posjećuje sestru u Italiji kada joj to obveze dopuštaju.

Ninu nakon promocije nove pjesme 'Ja još uvijek imam istu želju' koju promovira posljednjih dana, očekuje uzbudljivo koncertno ljeto. Turneju započinje 2. srpnja u Opatiji gdje stiže na Ljetnu pozornicu. Zatim 4. srpnja, na njezin rođendan poklanja Splitu veliki gala koncert i pjeva najljepše pjesme Splitskog festivala. Već 9. srpnja je u Varaždinu, 5. kolovoza u Makarskoj, a 6. kolovoza na Velikoj ljetnoj pozornici u Međugorju.

Izvor: Društvene mreže