DRAKE KAO DJED BOŽIĆNJAK

Kakva gesta: Slavni glazbenik poklonio hotelskoj spremačici karticu bez limita

15.02.2018 u 12:16

Bionic
Reading

Kanadski reper i glazbeni producent Drake pokazao je ovih dana svoju nesebičnu stranu i veliko srce te tijekom svog boravka u Miamiju iznenadio gospođu koja radi kao hotelska sobarica nevjerojatnim poklonom

Ako je suditi po zadnjim gestama popularnog glazbenika Aubreyja Drakea Grahama koje je pokazao tijekom svog kratkog boravka u Miamiju, sve izgleda kako je tamošnjim stanovnicima stigao zakašnjeli Djed Božićnjak.

Naime, Drake je prvo donirao 25 tisuća dolara jednoj srednjoj školi, zatim je uplatio 50 tisuća školarine jednom studentu Sveučilišta u Miamiju, te velikodušno izdvojio isto toliko za sve radnike jednog supermarketa koji su iznos mogli potrošiti na hranu.

No, 31-godišnji glazbenik čije je bogatstvo u 2017. procijenjeno na 90 milijuna dolara posljednjim je darom najviše oduševio javnost i obožavatelje.

Nakon što je u novinama pročitao tužnu ispovijest Odalie Paret, spremačice luksuznog hotela u Miamiju, koja putuje četiri sata na posao kako bi prehranila svoje petero djece, Drake je osmislio savršen način kako joj uljepšati barem jedan dan u životu.

Tako je 63-godišnja spremačica doživjela svoj dan iz snova. Prvo joj je uplatio masažu u hotelskom spa centru nakon čega je uslijedila otmjena večera u restoranu poznatom po najboljim goveđim odrescima. No, tu nije završio ovaj impresivni poklon.

Tek onda je uslijedilo pravo iznenađenje. Gospođa je u luksuznom automobilu dovedena pred poznatu robnu kuću Saks Fifth Avenue u kojoj se nalaze neki od najskupljih svjetskih dizajnerskih brendova. Tamo ju je čekao poznati reper s kojim se upoznala i koji joj je osobno uručio svoju kreditnu karticu i dao 45 minuta bez ikakvog limita, da kupi što poželi.

More appropriate portrait for the gram

Objavu dijeli champagnepapi (@champagnepapi)

Iz trgovine je izašla sa 800 dolara vrijednim cipelama, Valentino torbicom koja košta 2000 dolara, kupila je i četiri parfema te izabrala ogrlicu s 18 karatnim dijamantima koja stoji 6000 dolara.

'Do sada sam ga vidjela samo na televiziji pa sam ostala šokirana kad sam ga vidjela i uzviknula sam Drake!', rekla je oduševljena gospođa Paret koja je potom krenula u šoping života.

@hollywoodreporter

Objavu dijeli champagnepapi (@champagnepapi)

Ovu plemenitu gestu glazbenik je odlučio napraviti i kada je čuo kako većina lokalnog stanovništva odlazi iz Miamija živjeti u okolna mjesta zbog povećanja cijena stanova i najmova istih. 

BlocBoy JB & Drake 'Look Alive' Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube
  • +5
Pjesme osvete Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia