LJUBAV NJEZINOG ŽIVOTA

Kakva fotka Piercea Brosnana: 'Ti si moja stijena, moje sidro, moje sve...'

17.05.2024 u 08:55

Bionic
Reading

Slavni irski zavodnik proslavio je svoj 71. rođendan, a tim mu je povodom njegova voljena supruga, 60-godišnja Keely Shaye Smith i putem društvenih mreža čestitala rođendan

'Sretan rođendan ljubavi mog života @piercebrosnanofficial 🎂 Ti si moja stijena, moje sidro, moje sve... i volim te beskrajno.'

Riječi su to prepune ljubavi koje je 60-godišnja Keely Shaye Smith uputila javno svom voljenom suprugu, glumcu Pierceu Brosnanu povodom njegovog 71. rođendana. Uz to je objavila njegovu fotografiju iz mlađih dana, na kojima mnogima najomiljenijih James Bond svih vremena pozira bez majice.

Kose zalizane unatrag i sa zlatnim lančićem s privjeskom na golom torzu, Brosnan gleda u objektiv i pozira vjerojatno ispred njihovog doma na Havajima, gdje često provode duže periode. Tamo imaju kuću uz ocean i mnoge fotografije nastale su upravo tamo.

pierce brosnan

Za njega kao da je vrijeme stalo: Slavni miljenik žena plijeni poglede i u osmom desetljeću

Pogledaj galeriju

Samo nekoliko dana ranije, povodom Majčinog dana, Keely Shaye Smith objavila je i fotografiju svoje majke, koja je svojom nevjerojatnom ljepotom očarala sve.

Podsjetimo, Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith upoznali su se 1994. u Meksiku, a vjenčali su se 2001. te imaju dvojicu sinova, Dylana (27) i Parisa (23).