mlada i zaljubljena

Pogledajte kakvu ljepoticu ljubi hrvatski reprezentativac

28.08.2017 u 11:01

Bionic
Reading

Ispred crkve svetog Vlaha u nedjelju navečer održan je modni spektakl pod nazivom Glamour fashion show Dubrovnik. Publika na Stradunu mogla je vidjeti revije renomiranih hrvatskih imena, a među djevojkama koje su ju nosile isticala se lijepa Dubrovkinja Adriana Đurđević, djevojka nogometaša, Šibenčanina Duje Ćalete Cara

Mladi branič austrijskog kluba Red Bull Salzburga Duje Ćaleta Car plijeni pozornost svojim dobrim igrama, a pažnju javnosti izazvala je i njegova pet godina starija djevojka Adriana Đurđević, koju mnogi uspoređuju sa suprugom Matea Kovačića, lijepom Izabelom.

Lijepa Dubrovkinja u nedjelju navečer prošetala se pistom u svečanom bijelom izdanju, noseći vjenčanice. Prirodan make up i decentna frizura izvrsno su se uklopili u romantičan vjenčani look pa je 25-godišnjakinja naprosto blistala.

Lijepa Adriana je ovog proljeća diplomirala pravo u Splitu, a u slobodno vrijeme provodi sa svojim dečkom. Osim modelinga, snimanja reklama i revija, trudi se izdvojiti vrijeme za tenis koji je trenirala osam godina. Prije veze s mladim šibenskim nogometašem ljubila je vaterpolista Marka Ivankovića.

'Za deset godina vidim se kao uspješna pravnica, dobra i uzorna majka i supruga', izjavila je ranije.

Adriana Đurđević Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL

Mladi hrvatski reprezentativac i dubrovačka pravnica na društvenim mrežama često se hvale zajedničkim putovanjima, a nedavno su bili i na raftingu na Neretvi. Dio ljeta proveli su u Austriji, a posjetili su i Opatiju.

On The Salzach river 🍸🍸 #salzach #salzachriver #salzburg #night #fridaynight #summernights

A post shared by adriana đurđević (@adrianadurdevic) on

I am who I am,your approval in not needed.. #coffeetime #sunnyday #salzburg #sunisup

A post shared by adriana đurđević (@adrianadurdevic) on

Duje Ćaleta Car Izvor: Pixsell / Autor: Goran Kovacic/PIXSELL

 

Mladi stoper igrao je za sve mlađe hrvatske selekcije, a nalazi se i na širem popisu hrvatskog izbornika Ante Čačića za kvalifikacije za SP 2018. godine koje se igra u Rusiji.