krunidba charlesa iii.

Kako su princ William i Kate Middleton reagirali na odbijenicu Meghan Markle?

13.04.2023 u 15:16

Bionic
Reading

Nakon višemjesečnog čekanja na odgovor Sussexa, jučer je stigla potvrda: princ Harry na krunidbu dolazi sam. Meghan će ostati u Kaliforniji s Archiejem i Lilibet, što čini cijelu situaciju mnogo opuštenijom za Kate i Williama koji su čuli teške optužbe od Meghan Markle

Na svečanu krunidbu kralja Charlesa III. i kraljice supruge Camille ipak će iz daleke Kalifornije stići princ Harry, no ovaj put bez Meghan Markle. Odluku su donijeli kao obitelj, a Meghan je tim potezom pokazala da još uvijek nije spremna stati pred članove kraljevske obitelji nakon svega izrečenog u dokumentarcu.

'Htio ga je tamo. Tužno je, jako je razočaran što neće vidjeti Meghan ili svoje unuke, ali razumije situaciju', otkrivaju izvori bliski kralju Charlesu III. Dolazak Harryja može se gledati kao prihvaćanje ruke pomirenja kraljevske obitelji i odbjeglih Sussexa.

Harry će se tako 6. svibnja prvi put suočiti s obitelji kojoj je memoarima zabio nož u leđa, ali nedolazak Meghan mnogima je olakšao stvar. Prema mišljenju kraljevskih stručnjaka, princu Williamu i Kate Middleton vjerojatno je laknulo što će Meghan ostati u Montecitu na dan krunidbe pa tako dan neće imati potencijalne stresne trenutke oko njezinih zahtjeva.

  • +11
Kraljevska obitelj slavi Uskrs Izvor: Profimedia / Autor: Yui Mok / PA Images / Profimedia

Spisateljica Eloise Parker rekla je za Entertainment Tonight u srijedu da bi se princ i princeza od Walesa mogli osjećati puno opuštenije zbog odsutnosti vojvotkinje od Sussexa jer će manje medija promatrati njihovo ponašanje: od toga tko gdje gleda do čitanja s usana.

Meghan Markle odlučila je ostati u Kaliforniju s djecom te u krugu najbližih proslaviti četvrti rođendan malenog Archieja. Osim toga, ova odluka pokazuje i nemoć vojvotkinje od Sussexa da pređe preko narušenih odnosa s obitelji princa Harryja.

  • +9
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia