NEMEŠ VRATIO NOVAC

Kako su Marijana i Nemeš spiskali 40.000 eura

13.06.2011 u 19:55

Bionic
Reading

Nemeš se opijao pa lomio metle, ploče, zidove, slike, a k tome je bojkotirao tjedni zadatak o Europskoj uniji i palio zastave. Kršeći pravila, ukućanima je spiskao 36.200 eura

Prisjetimo se kako se Marijana prošli mjesec protivila plaćanju 35.000 eura za Emin povratak u kuću Velikog Brata. No trakavica se odvijala tako da su Nemeš i ona u 92 dana potrošili najviše, čak 40.000 od 150.000 eura glavne nagrade.

Nisu zatvarali vrata pušionice, isključivali su mikrofone i šaputali. Nemeš je pijan lomio metle, ploče, zidove i slike i tako sam potrošio 36.200 eura. Uz sve to je bojkotirao tjedni zadatak o Europskoj uniji i palio zastave.

No Nemeš je pretprošli tjedan stanarima je vratio 35.000 eura, kada je povjerovao u laž Velikog Brata da je njegova pjesma 'Znam taj smešak' osvojila nagradu Adria od srca za najbolju pjesmu.

Marijana je za razbijanje u kući okrivila alkohol, a par je kažnjen tako što dva tjedna neće smjeti nominirati.

Evo kako je to išlo: 12,5 tisuća eura najveća je dnevna kazna dosad, i to zato što su Nemeš i Marijana na tulumu razbijali namještaj. Zatim, 19 tisuća eura izgubili su zbog čestih šaputanja, isključenih mikrofona i otvaranja vrata pušionice, što je inače zabranjeno. I još pet tisuća eura izgubili su prije tri tjedna zbog Marijane jer je pripita razbijala posuđe, kamere i slike te vrijeđala stanare i Velikog Brata. Još tri tisuće eura Nemeš je izgubio zbog bojkotiranja tjednog zadatka o EU kada je zapalio Eminu i Horvatovu zastavu.