SAMO LEŽERNO

Kako se za popularni kviz priprema doktor znanosti?

17.07.2014 u 12:44

Bionic
Reading

RTL Televizija odlučila je ovog ljeta počastiti svoje gledatelje drugom sezonom najgledanijeg kviza 'Tog se nitko nije sjetio!'

Da su voditelji Antonija Blaće i Krešimir Sučević Međeral shvatili svoj posao i više nego ozbiljno, govore pripreme za novu sezonu kviza.

Naime, ovoga puta odlučili su zamijeniti uloge te se Antonija oboružala knjigama iz kojih crpi novo znanje, a Krešimir za to vrijeme odmara na moru izležavajući se i pijući koktele.

Krešimir je doktor znanosti zaposlen na Institutu za hrvatski jezik i jezikoslovlje te lingvist od formata koji govori i služi se dvoznamenkastim brojem jezika.

Krešimir i Antonija već su nam dokazali da se odlično snalaze pred kamerama, a tome u prilog ide i međusobna astrološka naklonost; naime, oboje su Vage, rođeni su svega su nekoliko dana razlike te su išli u istu srednju školu pa imaju i zajedničku povijest.

Antonija i Krešimir bez sumnje će biti spremni za novu sezonu, no nedostaju im natjecatelji koje ovim putem pozivaju da se prijave na web adresu kviz.rtl.hr. Natjecatelji imaju priliku osvojiti jackpot u drugoj sezoni kviza 'Tog se nitko nije sjetio'!