Pjesma za ljubav

Kako se Jole snašao u čak pet uloga – Pogledajte u novom spotu koji zove na uživanje

  • Autor: Promo
  • Zadnja izmjena 21.07.2020 15:48
  • Objavljeno 21.07.2020 u 15:02
tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Vjeko Bilota

Bez obzira na trenutnu situaciju koja je pogodila čitav svijet, „treba biti pozitivan i odgovoran, ali i nastaviti stvarati“, tvrdi Joško Čagalj Jole, koji je nedavno snimio spot za pjesmu „Fali meni ona“ koju potpisuje Pero Kozomara, za ljetni tekst zaslužna je Sanja Tafra, dok aranžman potpisuje Leo Škaro

Ljetna pjesma koja poziva sve na ples, Jolu je oduševila na prvo slušanje, a za potrebe snimanja video spota, poslužila je prekrasna dalmatinska kuća u talijanskom stilu. Atmosfera i ambijent koji podsjećaju na Toscanu te kadrovi prekrasne prirode, savršeno zaokružuju ideju i same stihove ove ljubavne pjesme.

Pomalo šaljiva radnja spota u kojoj se Jole između ostalog, našao i u ulozi dostavljača, batlera, vrtlara, čistača bazena i supruga, odlično prikazuje njegovu svestranost i uvijek spremnost na suradnju, a sve to naravno uz obilje smijeha i dobre zabave. Pjesma govori o nedostajanju one posebne žene i o srcu čovjeka koje je izgubljeno kada upravo ta posebna osoba, nije pored njega. Jole kroz svih pet uloga pokušava osvojiti srce prekrasne plavuše.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Vjeko Bilota

Jole ovu pjesmu poklanja svima kojima netko poseban „fali“ jer upravo kroz ovu pjesmu svi zaljubljeni mogu nekome do koga im je stalo, poručiti ili pokazati ljubav. „Ljubav nas sve pokreće i dok je tako, ja sam sretan. Važno je i prekrasno naći osobu koja ti može faliti jer tad znaš da voliš, jednostavno znaš da si čovjek“ – poručuje Jole svima koji ovo ljeto, bez obzira gdje bili, budu slušali ovu pjesmu i uz nju stvarali nezaboravne uspomene. Upravo sa stihovima ove pjesme, može se poistovjetiti svatko tko je zaljubljen jer ipak je kako kažu, taj osjećaj jedan od najljepših na svijetu, a koga je divna plavuša na kraju odabrala, obavezno pogledajte u novom spotu.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!