sveti bartolomej

Kako je francuski otočić postao omiljeno odredište bogatih i slavnih

04.01.2024 u 05:54

Bionic
Reading

Otočić Sveti Bartolomej ovih dana je mjesto za odmor brojnih poznatih, među kojima su Jennifer Lopez, Ben Affleck, Jeff Bezos, Mike Tyson, Michael Jordan i brojni drugi

Ovih dana svi su ili na skijanju ili u nekom malom tropskom raju. Društvene mreže pune su fotografija snijegom prekrivenih skijaških staza, a brojna poznata lica otplovila su na francuski otočić na Karibima s prosječno više od 300 sunčanih dana godišnje. U suncu su tako ovih dana uživale najbogatije svjetske face.

Otok Sveti Bartolomej poznat je po svojoj ekskluzivnosti, s nekim od najluksuznijih svjetskih odmarališta i vila. Smještaj na njemu nudi niz vrhunskih sadržaja, uključujući privatne plaže, batlere i kuhare. Prirodne ljepote i raskošna ponuda čine ga popularnim odredištem za bogate i slavne.

Petogodišnji princ Louis osvojio je naša srca, evo što je ove godine izvodio Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević/tportal

Prošlog mjeseca u blizini otoka viđene su jahte vlasnika Metsa Stevea Cohena i medijskog mogula Davida Geffena, ali i skupocjena jahta s košarkaškim igralištem Michaela Jordana, dok su boksački šampioni Mike Tyson i Jake Paul te reality zvijezda Scott Disick također viđeni kako se zabavljaju na kopnu.

Uoči proslave Nove godine Lauren Sanchez i Jeff Bezos bili su na karipskom otočiću kako bi obilježili njezin 54. rođendan.

Rođendan je atraktivna Sanchez proslavila u restoranu uz plažu, a tijekom večeri svi su plesali i bili sjajno raspoloženi. Odabrano mjesto proslave poznato je po energičnoj muzici i nastupima poznatih DJ-a, a na rođendanu su se okupili i Brian Glazer, Laurenina sestra Elena i brojni drugi prijatelji para.

'Lauren Sanchez popela se na stol i zaplesala. Činilo se kao da slave nečiji rođendan', opisao je atmosferu izvor za PageSix.

TROPSKI ODMOR

Nikom nije tako dobro kao njoj: Vruće igrice na valovima lijepe Njemice

Pogledaj galeriju

Božić na otoku je dočekala i Heidi Klum sa suprugom Tomom, a vrelinu Kariba iskoristila je za opuštanje na pješčanoj plaži. Paparazzi su zabilježili kako se u toplesu šeta plažom, posve lišena briga. Svoj su odmor produžili i na doček Nove godine pa su ispratili 2023. sa stilom - plesom te javno izmjenjujući strasne dodire.

Na sunčani su otok pobjegli i Jennifer Lopez i Ben Affleck.

Par je viđen u šopingu, a latino diva nije odoljela skupocjenom Bulgarijevom nakitu. Kako se čini prema fotografijama, suprug joj je kupio lančić koji joj se jako svidio, a kasnije su viđeni i kako uživaju u razgledavanju otoka, opet noseći vrećice.

OPRAŠTAJU SE OD 2023.

Ljubav je na St. Bartsu: Jennifer Lopez i Ben Affleck nisu odoljeli poljupcima u javnosti

Pogledaj galeriju