u yellowstoneu

Pierce Brosnan optužen zbog lošeg ophođenja prema prirodnim ljepotama Amerike

28.12.2023 u 15:04

Bionic
Reading

Svima je poznato da u nacionalnim parkovima vrijede strogo propisana pravila ponašanja, no Pierce Brosnan nije mislio da se ista odnose i na njega. Zbog kršenja pravila Nacionalnog parka Yellowstone, glumac će morati kazneno odgovarati

Holivudski velikan Pierce Brosnan radi na novom filmu 'The Unholy Trinity', povijesnom westernu koji prikazuje trenutke prije pogubljenja Isaaca Broadwaya koji svom sinu ostavlja zadatak da ga osveti kod čovjeka koji mu je smjestio zločin koji nije počinio. Tijekom snimanja Brosnan je boravio u Wyomingu, a tada je prekršio stroga pravila Nacionalnog parka Yellowstone.

Kako prenosi People, ovog je utorka podnesena i kaznena prijava protiv glumca koji je kažnjen zbog zalaženja u sva zaštićena termalna područja, čak i ona nad kojima stoji ograničenje korištenja.

Brosnana koji će se morati pojaviti na sudu 23. siječnja optužuje se da je svojim ponašanjem naštetio prirodi strogo čuvanog parka.

Termalna područja unutar parka uključuju pet vrsta hidrotermalnih obilježja, uključujući vruće izvore, gejzire, blatne posude i sedrene terase, a širom parka jasno su naznačena pravila ponašanja posjetitelja, uključujući i ono koje je Brosnan prekršio: 'Nemojte se kretati termalnim područjima nakon što padne mrak; Zalihe nisu dopuštene u termalnim područjima; Zabranjeno je mijenjanje ili stavljanje objekata u toplinske značajke; te je zabranjeno plivanje, namakanje ili kupanje u vodi koja je u potpunosti termalnog porijekla.'

LJUBAV NJEGOVOG ŽIVOTA

I nakon 22 godina braka Pierce Brosnan i dalje zaljubljeno gleda svoju Keely

Pogledaj galeriju